Ulice 28.1.2014 - 2534. díl

Míša dnes na oplátku donese Mikimu věci, které měla u sebe doma. Ten si je od ní ale nevezme. Z trucu jí doporučí, ať si s nimi dělá, co chce. Ať je klidně i vyhodí. Po tomhle setkání oběma klesne nálada na bod mrazu.

Mikimu moc nepřidá ani Nanny, jež s ním začne flirtovat, jen co ho uvidí. A aby toho nebylo málo, o přestávce Miki nechtěně nachytá Borise v družném hovoru s Míšou. Ti dva se budou právě domlouvat, co spolu podniknou odpoledne. Tohle bude pro Mikiho poslední kapka. Najednou toho na něj bude moc. Bohužel se to rozhodne vyřešit dost nešťastným způsobem... Co Miki vyvede? Proč si ho vezme do parády Jirka? S čím se mu Miki svěří? Čím Míša překvapí Libušku? A čím ji pořádně zaskočí Boris? Co dnes zvedne mandle Liborovi? A jaké to bude mít důsledky?

Boj kvůli vyšetření
Růža se hned ráno pochlubí Zuzaně a Anče, že Nyklovou konečně přesvědčila, aby si zašla k lékaři. Jenže radost jí dlouho nevydrží. Jen co šéfka vstoupí do provozu, bude vše jinak. Překvapené trojici oznámí, že uši už má naprosto v pořádku. Stačilo si je propláchnout borovou vodou. Vzápětí ovšem všem názorně předvede, jak se věci doopravdy mají. Růža si bude dělat o Nyklovou takovou starost, že se odhodlá za ní znovu zajít a domluvit jí... Opravdu Nyklovou přesvědčí, aby si zašla k lékaři? Co bude pro Nyklovou obrovskou ranou? A jak se to dotkne všech jejích blízkých?

Márův návrat
Monika žije v posledních dnech v poklusu, ale stejně nestíhá. Sama se stará o Coolnu, má daleko více služeb než dřív, k tomu běhání po úřadech a navíc ještě podpora rodičů, jejichž manželství prochází krizí. Dnes jí vytrhne trn z paty Dominika, která zajede do velkoobchodu pro zboží. Zároveň ji však upozorní, že by měla urychleně někoho přijmout. Začíná jí zkouškové období, a tak v Coolně nebude moci trávit tolik času jako doposud. Tím Moniku moc nepotěší. Márovo místo totiž stále nechce obsadit, dokud se s ním nedomluví, co bude dál... S jakými novinkami se dnes Mára vrátí do Ulice? Dá o sobě vědět i v Coolně? Co Moniku pořádně zaskočí? K čemu se nakonec odhodlá?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 28.1.2014 - 2534. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz