Ulice 31.1.2014 - 2537. díl

Eva Toužimská bude stále špatná z Emina vysvědčení. Na dceři jí záleží, proto ji její zhoršený prospěch ve škole tak trápí. Podle Miloše je řešení tohoto problému velmi jednoduché. Stačí pár na zadek a zavést doma vojnu jako řemen. U něj to fungovalo vždycky, když byl malý.

Fyzické tresty Eva hned zamítne, ale zpřísněný domácí režim Emu nemine. Eva jí zakáže úplně všechno – kroužky, kamarádky i návštěvy Liškových. Dokud se Ema ve škole nezlepší, může na vše ostatní kromě učení zapomenout. Striktní zákaz bude velkým šokem nejen pro Emu, ale i pro Liškovy... Vyrovnává si trestem Emě Toužimská účty s Liškovými? Čím ji Anča nadzdvihne ze židle? Jaký úder Toužimská Emě i Liškovým zasadí? A proč bude tajně Emě vyhrožovat Miloš?

Vlastimil Pešek chce znát pravdu o své dceři
Vilma Nyklová bude mít po včerejšku pořádnou kocovinu i obrovské okno. Růža jí tedy vylíčí, co všechno se odehrálo na smuteční hostině. Hlavně jí detailně povypráví, jak se přede všemi pustila do Oldy kvůli Kláře. Nyklová jen zaúpí. Hned bude správně tušit, že tohle se neobejde bez následků. Vlastimilu Peškovi bude včerejší incident natolik vrtat hlavou, že si zajde za Nyklovou pro více informací. Té však do řeči moc bude a bude se snažit co nejrychleji z nepříjemné situace vykroutit... Dozví se pan Pešek něco víc od Henryho? Co všechno mu prozradí Olda, kterého se na Kláru přímo zeptá? A co dnes Vlastimila Peška zasáhne?

Moničin zaměstnanec Mára
Mára nastupuje do Coolny coby zaměstnanec. Monika bude ráda, že je zpět, ovšem Mára ji zaskočí hned v prvních minutách připomínkou zaměstnanecké smlouvy se zkušební lhůtou. Něco takového od něj Monika opravdu nečeká. Na oplátku pak překvapí i ona jeho, když mu bez mrknutí oka dá karty od velkoobchodu i účtu s tím, aby nákupy opět obstarával on... Bude to Monice a Márovi v Coolně fungovat jako kdysi? Čím Mára Moniku nechtěně ranní? S čím se Jitka svěří Monice? A kdo bude dělat vrbu Oldovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 31.1.2014 - 2537. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz