Ulice 6.2.2014 - 2541. díl

Bedřicha probere nad ránem Ančin smích ze spaní. Její sen vyvolá erotické jiskření, jež ale hodně rychle zhasne poté, co se v pokoji nečekaně objeví Franta. Pro toho to bude pořádný šok. Okamžitě zapadne do svého pokoje, ovšem na ranní trapas hned tak nezapomene.

Ve škole se s nepříjemným zážitkem svěří Borisovi. Ten to však bude brát s daleko větším nadhledem. Na podobné situace je díky bydlení v garsonce zvyklý. Ale když už Franta téma sexu nakousne, zeptá se ho, jak je na tom s Viki… S čím se mu Franta pochlubí? Jaký trapas se mu stane s Viki? Jak klukům dopadne dnešní konkurz? Stane se Marie novým členem jejich kapely? Jaké zprávy bude mít pro Liškovy kurátor? Čím Bedřicha potěší Franta? A jak Ema pochodí doma, až se přizná k další špatné známce?

Lenčina provalená tajemství
U Hejlových bude po ránu panovat rodinná pohoda. Lenka vstane s ostatními, aby jim připravila snídani. Jarda s mámou tak budou s ní, když ji Kristýnka nečekaně kopne. Lenčina radost se okamžitě přenese i na ně. Slibně rozjetý den bude pro Ivanu pokračovat i odpoledne. Henry ji ujistí, že s Lenkou opravdu nic neměl a ani si na ni nemyslel. Navíc jí kývne na rodinnou večeři, při níž by ho oficiálně představila ostatním… Čím Ivana zaskočí Lenku a Miriam? Proč se večer sesype? K čemu se jí Lenka přizná? Co s Ivanou její prozrazené tajemství udělá?

Trable s Nyklovou
Vilma Nyklová dorazí do práce pořádně přešlá. Růža se jí okamžitě starostlivě zeptá, jak jí dopadlo vyšetření, na kterém byla. Nyklová jí s těžkým srdcem přizná, že jí diagnostikovali nedoslýchavost. A hned jí i ukáže naslouchátko, které by měla nosit. Zatímco Růža v tom nebude vidět žádný problém, Nyklovou to pořádně zasáhne. I s přístrojem se zavře v kanceláři, aby si ho pořádně prostudovala… Proč si Nyklovou podá Lumír? Co pro ni bude největší ránou? Kdo jí pomůže v těžkých chvílích? Kde najde zastání a oporu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 6.2.2014 - 2541. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz