Ulice 7.2.2014 - 2542. díl

Takovou Ivanu Jarda ještě nezná. Ráno ji objeví ponořenou do svých myšlenek, nevyspalou, bez energie. Ivana přizná, že je přetažená z práce. A pak mu i prozradí, s čím se jí Lenka včera večer svěřila.

Navrch Ivana přidá ještě výhrůžku, co bude následovat, pokud Jarda opět někde ulítne. Jarda jen naprázdno polkne a ujistí ji, že doma už bude sekat latinu. Vzápětí se oba shodnou, že jsou rádi za druhou šanci, kterou jim Lenka dala. Samotná Lenka dnes bude mít plné ruce práce. Dá si opravdu záležet, aby slavnostní večeře na počest Henryho dopadla na jedničku. Cenného pomocníka najde v Miriam, jež ji podpoří i při sledování dalšího dílu telenovely… Čím Miriam Lenku překvapí? Čím dostane mámu a Lenku Jarda? Jak dopadne přijetí Henryho do rodiny Hejlových? A čím Henry dojme Ivanu?

Peškovy starosti s urnou
Vilmě Nyklové to prostě nedá. Jen co se u ní v krámě objeví Vlastimil Pešek, hned začne vyzvídat, co je s Adrianou. Tím se nechtěně dotkne Peškova citlivého místa, protože on sám nemá o vnučce žádnou zprávu. Pořád bude napjatě čekat, až se mu Adriana konečně ozve. Místo ní mu zavolají z pohřební služby, aby si přišel vyzvednout urnu s Klářiným popelem… Jaké dilema bude muset Vlastimil Pešek najednou vyřešit? Jak zvládne další těžkou zkoušku? A jaké zprávy se dozví od policie?

Bude Lumír opět kandidovat?
Na Lumíra se starosti valí ze všech stran. S matkou se v jednom kuse hádá kvůli naslouchátku, jež ona odmítá nosit. Na radnici je Lumír zavalený stohy lejster a navrch ho zaskočí Hložánek nečekanou novinou. Zajde za ním kvůli komunálním volbám, které se budou konat už letos na podzim. Lumír okamžitě zbystří, ovšem Hložánek mu vyrazí dech ujištěním, že by s Mastným byli rádi, aby vše zůstalo při starém… Bude Lumír znovu kandidovat v komunálních volbách? Jakého brouka mu Hložánek nasadí do hlavy? S čím se Lumír svěří Světlaně? Co mu Světlana poradí? A proč to mezi Millerem a Světlanou pořádně zaskřípe?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 7.2.2014 - 2542. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz