Ulice 10.2.2014 - 2543. díl

Vlastimil Pešek počítá s tím, že policie dnes rozpečetí Klářin byt. Amálii se svěří, že ho začne pomalu vyklízet. Ta má s něčím podobným již své zkušenosti, a tak ho bude varovat, že to nebude jen tak.

Vlastimil Pešek si proto sežene velké krabice, aby mohl Klářiny věci snáze protřídit. Když se bude vracet domů, překvapí ho nebývalé policejní hemžení kolem domu. A překvapený bude ještě víc, až zjistí, o co jde. Kriminalisté začínají vyšetřovat smrt jeho dcery. Klára podle nich nezemřela jen tak, nýbrž cizím zaviněním... Co se bude dít u Kláry v bytě? Koho policie podezírá? Jak dopadnou první výslechy? Co všechno se kriminalisté dozvědí a od koho? Proč vzniknou první pochybnosti ohledně podaných svědectví?

Intriky na radnici
Podle Milady je Lumír muž na svém místě a byla by škoda, kdyby ve volbách znovu nekandidoval. Ráno mu proto navrhne, že bude jeho matce pomáhat v pekařství ona. S obchodem má bohaté zkušenosti a účetnictví hravě zvládne i při péči o jejich potomka. Šokovaného Lumíra taky ujistí, že s jeho matkou se na všem v klidu domluví. Jenže Nyklová má svoji hlavu. Jakmile Milada nadhodí, že by jí v pekařství vypomohla, Nyklová se začne stavět na zadní. A tak Milada přitvrdí, aby docílila svého. Nebude však sama. Také Hložánek s Mastným budou dělat všechno pro to, aby Lumír zůstal starostou... Proč budou ti dva Lumírovi vyhrožovat a čím? Jaké intriky rozjedou? Čím Lumíra překvapí Světlana? Jakým návrhem ji Lumír zaskočí? A jaké zprávy bude mít pro Lumíra Pavel Miller?

Gábina počítá finance
Gábina se na radnici náhodou potká s otcem. Mastný se bude okamžitě zajímat, jak se jí daří a hlavně jak se má jeho vnuk. Bude v tom i malá výtka, že si na dědečka už tak dlouho neudělali čas. Gábina mu vysvětlí, proč byla v poslední době v jednom kole. Zároveň ho potěší slibem, že ve čtvrtek spolu všichni tři určitě něco podniknou... Co jí otec navrhne? Přijme Gábina jeho nabídku? Čím Gábinu zaskočí Nyklová? A na čem se Gábina s Vaškem nakonec dohodnou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 10.2.2014 - 2543. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz