Ulice 13.2.2014 - 2545. díl

Gábina mezi Vaškem a otcem.

Gábina dorazí na radnici úplně vyřízená. Denise přizná, že ji šíleně bolí hlava. Denisa jí hned nabídne medikament. Gábina za něj bude ráda, protože její prášek jí tentokrát nezabere. Do jejich debaty vejde Mastný. Shledání s dcerou okamžitě využije k domluvě na dnešní odpoledne. Gábině navrhne, aby šla s ním a Šímou do kina také, avšak zničená Gábina to tentokrát zavrhne. Přestože se s tátou domluví, že na něj bude čekat i se Šímou doma, odpoledne mu nebude brát telefon. Mastného to zaskočí stejně jako informace od Nyklové… Co všechno Nyklová Mastnému vyslepičí? Co Mastný před Gábinou zatají? Proč se namíchne, jen co k ní vejde? Čím Nyklová zaskočí Vaška? Proč se později Vašek s Mastným zase pohádá? A jak do jejich sporu zasáhne Gábina?

Jarda mezi podezřelými
Kriminalisté se hned ráno vypraví do dílny za Jardou Hejlem, aby si zjistili potřebné informace i od něj. Matouš si bude zpočátku myslet, že přišli kvůli zloději, který jim před pár měsíci vybral dílnu. Kriminalisté mu pravý důvod neprozradí, jen mu oznámí, že jejich vyšetřování se týká jiného případu. Samotný Jarda bude hned vědět, proč s ním chtějí mluvit. Před vyšetřovateli nebude nic skrývat, naopak bude ochotně odpovídat na jejich dotazy. Během rozhovoru mu dojde, že ho kriminalisté považují za jedno z podezřelých… Proč kriminalisté Jardu podezírají? Čím si přitíží? S čím se Jarda svěří Bedřichovi? Čeho se obává? Co dnes potěší Lenku? Proč si bude o těhotnou Lenku dělat starost Ivana? Co všechno Jarda Lence prozradí ze setkání s kriminalisty? A čím Jardu i Lenku překvapí Ivana?

Zabil Kláru Olda?
Nyklová všechny v salonu překvapí zprávou o vyšetřování Klářiny smrti. Okamžitě důležitě dodá, že k ní si už kriminalisté pro informace zašli. Proto také ví, že Kláře ze schodů někdo pomohl. Ihned začne rozvíjet teorie, kdo by to mohl být. Že by nějaký feťák? Simona se až vyděsí, co všechno by se v domě mohlo stát třeba jí. Jitce budou podobné řeči hodně nepříjemné. Novina, že se policie zajímá o vztahy v domě, jí žádnou radost neudělá. A kriminalisté opravdu nebudou zahálet. Na základě informací od Nyklové si dnes posvítí také na Oldu Farského… Čím Oldu kriminalisté zaskočí? Co všechno z něj dostanou o jeho vztahu s Klárou? Proč Oldu zařadí mezi hlavní podezřelé? A proč Oldovi rupnou nervy během setkání s Jitkou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 13.2.2014 - 2545. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz