Ulice 20.2.2014 - 2549. díl

Mirek bude mít práci v Emině škole, a tak toho okamžitě využije k setkání se sestrou. Ema bude ráda, že bráchu zase vidí, ale moc ho nepotěší. Takhle skleslou ji Mirek už dlouho neviděl. Navíc mu Ema přizná, že má zaracha, takže hned po škole musí domů.

Mirek se ale jen tak odbýt nenechá. Emě slíbí, že na ni po škole počká a půjde domů spolu s ní. Tím Emu potěší, protože si po dlouhé době nebude připadat doma tak osamělá. Později se bratrovi také svěří, co se teď u nich doma děje… Co všechno se Mirek od Emy dozví? Proč Emu sjede kvůli Mirkovi Miloš, jen co vejde do dveří? Kvůli čemu se ti dva chytnou? Proč se Toužimská sesype? A jaké následky to bude mít pro Emu?

Adrianino alibi
Adriana opět skončí u výslechu na policejní služebně. Major Kadlec s kapitánem Hermanem ji ani tentokrát šetřit nebudou. Tvrdě na ni udeří, aby se ve vyšetřování smrti její mámy posunuli zase o něco dál. Od Adrianina dědy už toho vědí dost, a tak svými otázkami vždy trefí do černého. Zajímat je budou nejen Adrianiny kontakty s drogovými dealery, ale i její krádež, konflikt s mámou a hlavně její alibi… Co všechno vyšetřovatelům Adriana prozradí? Zabila svoji mámu ve snaze zachránit si vlastní krk? Co raní Vlastimila Peška? Jakého překvapení se dnes dočká právě kvůli Adrianě?

Zásah od Mikiho
Jen co profesor Kalina vejde do třídy, okamžitě zaregistruje, že Miki je po dlouhé době opět na svém místě. Ohledy na něj mít ale nebude. Hned ho nechá spolu s celou třídou napsat malý test. Nemoc v jeho případě neomlouvá. V době mobilních telefonů, počítačů a internetů si Miki mohl hravě zjistit, jakou látku teď ve škole probírají. Miki to navíc schytá i od Jirky. Tomu se podaří domluvit další velký kšeft, který však sám nezvládne. Bohužel bude potřeba máknout ve chvíli, kdy by měl být Miki ve škole… Půjde Miki kvůli firmě opět za školu? Proč a jak bude Libuška vydírat Zuzanu? Čím ty dvě pobaví Libora? A proč bude doma dusno kvůli Mikimu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 20.2.2014 - 2549. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz