Ulice 24.2.2014 - 2551. díl

Liškovi budou věřit, že kurátor Emě i jim pomůže. Vylíčí mu své pochybnosti ohledně Miloše i Evy, ale kurátor je tentokrát zklame. Sám tam chodí na kontroly, Ema je podle něj v pořádku. Navíc si sama na nic nestěžovala.

Podle kurátora se Ema prostě musí sžít se svou novou rodinou. Proto Liškovy požádá, aby už Emu nechali být. Naznačí jim, že se postupně přestanou vídat úplně. Už to bude pro Liškovy obrovský šok. O další se jim kurátor postará vzápětí svým návrhem, aby si vzali do pěstounské péče jiné dítě… S čím se Anča vzápětí svěří Zuzaně? Co pro ni bude největší rána a proč? Proč se Anča později sejde s Mirkem? A čím Mirek zaskočí Emu? Co jí nakonec prozradí? Co pro něj bude hodně těžké? A co se nebude ani trochu líbit Bedřichovi?

Novoty babičky Jitky
Jitku Farskou rozhodí nečekané setkání s Adrianou i panem Peškem. Lídě později neunikne, že máma není ve své kůži. Hned jí dojde, že to bude kvůli zítřejšímu výslechu na policii. Jitka se bude snažit nepříjemné téma co nejrychleji opustit, a tak raději převede řeč na Elišku. Bude ráda, že jí Lída na pár hodin nechá vnučku na hlídání. Alespoň přijde na jiné myšlenky. Ani tentokrát se ale s Lídou neshodnou, co je pro malou nejlepší. Podle Jitky by si Eliška měla pomalu zvykat, že máma není k dispozici pokaždé, když si kníkne. Lída ale bude jiného názoru… Která z nich má pravdu? Co Lída mámě navrhne? Jak si Jitka s Eliškou poradí? A čím Jitka Lídu namíchne?

Klářina tajemství
Vlastimil Pešek zajde hned ráno do Klářina bytu, aby se pustil do jeho vyklízení. Stále to bude vypadat, jako by Klára jen na pár dní někam odjela. Vlastimila to opět raní. S těžkým srdcem se pak pustí do úklidu a třídění Klářiných věcí. Po nějaké době ho vyruší Adriana, jež mu zajde pomoci. Od tragické události bude v mámině bytě poprvé. Najednou na ni vše dolehne. Bolestně si uvědomí, že mámu už nikdy neuvidí. Detaily, jichž si dříve nevšímala, ji pořádně rozhodí. A aby toho nebylo málo, později narazí na chodbě na Jitku Farskou, která jí bude okamžitě kondolovat… Co Adrianu zasáhne nejvíc? Proč si o ni Vlastimil Pešek bude opět dělat starost? Co ho překvapí? Jaká mámina tajemství Adriana odhalí? A co tají ona sama?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 24.2.2014 - 2551. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz