Ulice 25.2.2014 - 2552. díl

Jan se sejde s Oldou coby Lídin velvyslanec i jako zkušený odborník, aby mu trochu promluvil do duše. Přitom on sám by nyní pomoc potřeboval. Oldovi se svěří, jak náročná a nekompromisní umí Eliška být zejména v noci. Vždycky si nakonec vyřve svou.

Na Janovi se spánkový deficit už začíná pořádně podepisovat. Právě to byl jeden z důvodů, proč další dítě už nechtěl. Nemá na to fyzičku. Těžký den dnes bude mít také Jitka. Vyšetřovatelé ji u výslechu rozhodně šetřit nebudou. Naopak na ni pořádně přitlačí ve snaze donutit ji, aby se přiznala k zabití Kláry Peškové… Jak Jitka výslech zvládne? Opravdu Kláru zabila ona? Jak se Olda dívá na záchranu jejich manželství? Je něco takového vůbec ještě možné? A čím ho Jitka vykolejí dnes?

Adriana se loučí s mámou
Amálie s Vlastimilem budou žasnout nad Adrianinou proměnou. Sama od sebe se ráno nabídne, že by zašla vyvenčit Máňu. Navíc ji přes víkend už několikrát pohladila! Přitom před pár měsíci ji nemohla ani cítit. Že by terapie psem? Podle Amálie už to tak bude. Liborovi se Amálie svěří, jak se Adriana změnila k lepšímu a jak se teď snaží být pozitivní. Dokonce ony dvě spolu vycházejí naprosto skvěle. Pro Libora to nebude nic překvapivého. Po takovém otřesu, jaký Adriana v posledních dnech zažila, se člověk mění hodně často. A další těžká zkouška Adrianu čeká už dnes. Spolu s dědou a Amálií půjde uložit urnu s máminým popelem… Jak to Adriana zvládne? Proč se bude chtít s mámou rozloučit sama? Čím překvapí dědu? Proč má výčitky svědomí? Jak dopadne Adrianino nečekané setkání s Jardou a Miriam? A kde Adriana stráví dnešní noc?

Šímovy naschvály
Vašek se Šímou pořádně bojuje. Dnes zažije přímo hororové odpoledne, když bude mrňouse vyzvedávat ze školky. Šíma mu bude dělat jeden naschvál za druhým, až Vaškovi rupnou nervy. Místo aby malého zkrotil, to ale bude ještě horší. Šíma se prostě rozhodne, že Vaška zlikviduje… Podaří se mu to? Co Vaškovi doporučí Nyklová? Zabere její metoda i na Šímu? A jak se k Šímovým naschválům postaví Gábina? Podaří se jí ty dva usmířit?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 25.2.2014 - 2552. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz