Ulice 26.2.2014 - 2553. díl

Jitka zajde hned ráno nahlásit panu Peškovi závadu na topení. Ten toho využije k omluvě za vše, co jí Klára udělala. Dotkne se tím opět jejího citlivého místa. Jitka ho ujistí, že kdyby nebylo Kláry, objevil by se někdo jiný. Jejich rozhovor vyslechne i Adriana.

Adriana překvapí dědu ujištěním, že máma s Oldou nic neměla, i když si na něj myslela. Olda ji totiž odmítl. Vlastimil vnučku požádá, aby to zašla říct také Jitce. Pro Adrianu to bude hodně těžké, ale kvůli mámě to udělá. Mezitím se na rodiče budou domlouvat Monika s Lídou. Lída sestru požádá o pomoc se svoláním rodinné rady. Chce s Moničinou pomocí přesvědčit rodiče, aby to nevzdávali a zašli do poradny... Uvěří Jitka Adrianě? Co jí bude vrtat hlavou? Proč si ji vezme do parády Romana? Budou rodiče souhlasit s návrhem holek? Čím dostanou Oldu Jitka a Šárka? A proč se všichni Farští pustí do Lídy?

Šímovi je zle kvůli Vaškovi
Zábava se Šímou Matějovi a Vaškovi dlouho nevydrží, i když bude skvěle rozjetá. Jen co Matěj ujistí Bětku, že Šíma je v pohodě, Vašek se začne urychleně shánět po kýblu. Šímovi se najednou udělá tak zle, že prozvrací odpoledne. Bětka se bude obávat střevní chřipky, ale Matěj uvede vše na pravou míru. Místo do muzea panenek zamířili do cukrárny. A před tím si dali ještě párek v rohlíku a hranolky. Bětka Matěje okamžitě sjede, ale ten to bude brát s rezervou. Vlastně se nic tak strašného nestalo, i když Šímy mu bude také líto... Co Vaškovi řekne na tuhle akci Gábina? Proč se ti dva chytnou? A kde Vašek nakonec stráví večer?

Policie opět u Hejlových
Lenku zaskočí návštěva majora Kadlece, jenž by rád mluvil s její mámou i manželem. Ani jeden z nich ale nebude doma, a tak si vyšetřovatel na chvíli popovídá s Lenkou. Ta se mu svěří, jak moc se všichni těší do jejich nového domku. Jarda se snaží stěhování co nejvíce urychlit vzhledem k událostem v domě. S majorem Kadlecem se dnes seznámí dost netradičně i Miriam Hejlová. Major ji přistihne, jak vtančí v rytmu flamenca s plnými taškami do domu... Čím kriminalistu Miriam překvapí? Co později zarazí Miriam, Ivanu i Jardu? A proč si bude Jarda ze své tchyně zase utahovat?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 26.2.2014 - 2553. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz