Ulice 3.3.2014 - 2556. díl

Borisovi nezačnou prázdniny právě nejlépe. Máma mu o víkendu narychlo odjela do Francie, protože Kateřině opět diagnostikovali rakovinu. Boris bude naštvaný, že nemůže být se svou rodinou. Zároveň si bude dělat o babičku starost. Libor se ho bude snažit povzbudit, ale příliš neuspěje.

Miki navíc Borisovi dost necitlivě připomene temné období s Eliášem. Zato u Jirky Boris zaboduje radami, na co se zaměřit při koupi auta v autobazaru, aby s Mikim nenaletěli. Miki se však nejdříve zastaví ve škole za profesorkou Hejlovou s omluvným listem. A dost ho vykolejí, když si profesorka jeho omluvňák u sebe nechá… Co všechno nastane poté, co se provalí Mikiho falšování omluvenek a záškoláctví? Jak to bude chtít profesorka Hejlová řešit? K čemu se přikloní Mikiho otec? Co mu k průšvihu řekne samotný Miki? A proč to za Mikiho schytá Boris?

Lumír pečovatel
Nastydlé Miladě bude ráno dost zle. Když Lumír zjistí, v jakém je stavu, hned o ni začne pečovat. Milada toho okamžitě zneužije. Bude si vymýšlet, co všechno a jak by pro ni mohl Lumír ještě udělat. Ten najednou nebude vědět, kam dřív skočit. A aby toho nebylo málo, nechá ho ve štychu i jeho volební manažer. Na pár dní odletí do Ruska a veškerou agendu pošle Lumírovi po Světlaně. Zoufalý Lumír Světlanu poprosí, jestli by mu s tím nepomohla, protože se v různých Millerových zkratkách a šifrách sám ani nevyzná … S čím na Lumíra vyrukuje Nyklová? Jakými novinkami Nyklová vyděsí Urbanovou? Proč si budou Jarda s Bedřichem z Lumíra utahovat? Čím je dostane Miládka? A co nebude Miladě ani trochu po chuti?

Mirek na výzvědách
Anče sice padla, ale žádnou velkou radost z toho mít nebude. Doma ji čeká jen prázdný byt. Zuzaninu nabídku, aby šla s ní a Maxem na výstavu, Anča odmítne. Nechce jim křenit. Růža jí aspoň vnutí křížovky ze zahrádkářského časopisu, aby se doma nějak zabavila. Skleslá bude odpoledne také Ema. Mirkovi se svěří, že dřepí celý den sama doma. Miloš jí navíc zatrhl i to tancování… Čím Mirek Emu moc nepotěší? Proč se Ema bude obávat Miloše? V čem se Toužimská Emy zastane? A čím Anča zaskočí Bedřicha?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 3.3.2014 - 2556. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz