Ulice 4.3.2014 - 2557. díl

Nemocná Milada bude Lumíra prohánět od samého rána. Svou chorobu opět zveličí, takže Lumír bude zase kmitat jen kolem ní. Dokonce kvůli tomu přijde pozdě i do práce. Tam už na něj bude čekat Světlana, aby spolu probrali harmonogram jeho předvolební kampaně.

Jakmile se jí Lumír zmíní, že Milada marodí, ale o lécích nechce ani slyšet, Světlanu napadne, že to chce úplně jinou medicínu – medvědí lejno, vyhlášený lektvar jejího zesnulého bratra Hrihorije. Lumír se zpočátku vyděsí, ale při představě dalšího obskakování Milady nakonec na tuhle alternativní medicínu kývne... V čem je Hrihorijovo medvědí lejno zrádné? Zabere i na Miladu? A co si Milada vymyslí na Lumíra odpoledne?

Miki se stěhuje
Amálie bude netrpělivě čekat na Libora, aby se dozvěděla, co je u nich doma nového. Libor ji ale moc nepotěší. Miki se včera večer už od Jirky nevrátil a on měl celý večer co dělat, aby si alespoň trochu udobřil Borise. Samotného Mikiho bude průšvih ve škole mrzet hlavně kvůli profesorce Hejlové. Vypraví se proto za ní, aby se jí omluvil. Jenže Miriam ho tentokrát překvapí. A rozhodně to nebude jediná nepříjemná situace, do které se Miki dostane. O další se mu postará třeba Jirka nebo táta... Jak profesorka Hejlová na Mikiho omluvu zareaguje? Proč se do Mikiho pustí Jirka? Čím Miki dostane Borise? Opravdu Miki odejde z domu, jak má v plánu? A jak dopadne Borisova schůzka s Marií?

Eminy prázdniny
Anča se v práci svěří Růže a Zuzaně, že by si ráda pořídila zahrádku. Obě jí ten nápad okamžitě schválí, čímž ji ještě více utvrdí v jejím rozhodnutí. Zahrádka ale nebude jediná věc, kterou dnes Anča bude řešit. Přes oběd se Anča sejde se svým špionem Mirkem, aby se dozvěděla, jak se daří Emě. Mirek jí prozradí, že Ema včera byla dost smutná... Co všechno se Anča od Mirka ještě dozví? Jakou nepříjemnost zažije kvůli Emě Toužimská? Co si na Emu vymyslí Miloš? Čím Emu Toužimská potěší? Kývne Bedřich Anče na její vysněnou zahrádku? A jak se pokusí vyřešit Emino trápení?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 4.3.2014 - 2557. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz