Ulice 5.3.2014 - 2558. díl

Jarda bude ráno v práci opět hýřit humorem. Zato Ivaně do smíchu moc nebude. Dnes ji čeká výslech na policii, kterou vzhledem ke zkušenostem z minulého režimu opravdu nemusí. Na služebně proto bude hodně nervózní.

Kriminalisté Ivanu během výslechu šetřit opravdu nebudou. Dost tvrdě na ni uhodí, aby zjistili, co se u nich doma v den Klářiny smrti dělo. Někdy budou jejich otázky tak záludné, že Ivana ani nebude vědět, jak na ně odpovědět... Jak Ivana výslech zvládne? Co všechno budou chtít vyšetřovatelé vědět? Co majora Kadlece i kapitána Hermana upoutá? Co Ivana prozradí doma? Čím zaskočí Lenku? A jaké překvapení dnes bude mít pro Lenku Jarda?

Šokující novinky pro Martu
Libor bude tušit, že dnešní setkání s Martou a Mikim nebude právě nepříjemnější. Hned ráno proto zavolá Libušce, aby věděla, že se tentokrát sejdou v soukromí u nich doma. Zatímco Libor bude mít hlavu plnou starostí, Boris bude nebývale v pohodě. Přestože má prázdniny, vstane už brzo ráno, aby stihl zkoušku kapely, na kterou přijde i Marie. To Miki na tom bude podstatně hůř. Hned ráno ho bude grilovat babička, aby se dozvěděla, co se to s ním děje. A o něco později bude muset to samé vysvětlit i mámě, která kvůli jeho průšvihu ve škole přijede opět do Prahy... Proč Miki chodil za školu? Co všechno se dnes Marta dozví? Kdo může za Mikiho maléry? Jak se na to dívá Amálie? Co poradí zoufalé Martě Miriam? Bude se Miki stěhovat do Brodu?

Liškovi zase spolu
Bedřich se ráno před dílnou nečekaně seznámí s Marií, která by ho měla v kapele časem nahradit. Pořádně ho to zaskočí, protože Franta ho doma předem nevaroval. Navíc chlapi v práci si z něj budou utahovat, že teď už mu zůstane jen ta zahrádka. Zkoušení s Marií však neproběhne bez problémů. Viki Marii moc nemusí a bude jí to dávat všemožně najevo. V kapele tak bude pořádně dusno. Viki se navíc bude domáhat Frantovy opory a dostane ho tak do dost prekérní situace. Franta totiž bude ve spoustě věcech souhlasit spíše s Marií. A tak trochu smolný den bude mít i Ema... Co Emě úplně nevyjde? Čím udělá Liškovým obrovskou radost? Jak to teď mají mezi sebou Ema s Frantou? A čím Franta potěší Bedřicha?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 5.3.2014 - 2558. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz