Ulice 6.3.2014 - 2559. díl

Policie si pozve Miluši Urbanovou k výslechu hned ráno. Kriminalisty bude zajímat vše, co se v den, kdy zemřela Klára Pešková v Ulici dělo, čeho si Urbanová všimla. Ta to vezme pěkně zeširoka, takže kapitán Herman brzy začne ztrácet trpělivost. Jenže pak dojde k obrovskému zvratu.

Urbanová se zmíní, co toho dne v inkriminovanou dobu viděla. Přesně to bude ten střípek, který vyšetřovatelům chyběl do jejich mozaiky. Jen co s Urbanovou sepíší výpověď a zajistí si vše potřebné, vypraví se do Ulice, aby si odvezli Jardu Hejla... Jak Jardovo zatčení proběhne? Co všechno na něj kriminalisté mají? Proč mu nedovolí ani zatelefonovat Lence? A co bude pro Lenku, Ivanu i Miriam obrovský šok?

Eliáš si odváží Borise
Boris zaskočí Libora hned po ránu oznámením, že dnes odjíždí s Eliášem do Berlína, aby mu pomohl se stěhováním. Pro Libora to bude další rána pod pás. Po Borisově argumentu, že máma o tom ví, však nebude moci ani nic namítat. Jen si vymíní, že Borise předá Eliášovi osobně. Jakmile Amálie uvidí, v jakém stavu Libor je, hned mu začne promlouvat do duše. Vlastně se Borisovi ani nediví, že chce změnit prostředí. Tím Liborovi moc nepřidá, protože i jemu je jasné, že Boris prchá kvůli němu. A právě dnes si Jirka vymyslí, že s Mikim zajdou za jeho tátou kvůli daním... Jak proběhne další setkání Libora s Mikim? Čím Libor kluky i Amálii dostane? Usmíří se Libor ještě před odjezdem s Borisem? A jak si Libora vychutná Eliáš?

Šímova válka nervů
Vašek to se Šímou nemá vůbec jednoduché. Mrňous ho bude i nadále pěkně dusit a dělat mu jeden naschvál za druhým. Přestože se bude Vašek snažit ze všech sil, aby spolu vycházeli, Šíma ho válkou nervů dost potrápí. A aby toho nebylo málo, v hospodě Vašek narazí na Hynka... Jak Šímu zpacifikuje Gábina? S čím se Vašek svěří Matějovi? Co mu Matěj poradí? Jak se vyvíjejí vztahy Oldy a Hynka? Budou i nadále spolubydlící? A čím Vašek vytrhne Gábině trn z paty?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 6.3.2014 - 2559. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz