Ulice 11.3.2014 - 2562. díl

Lenka s Ivanou toho moc nenaspaly ani tentokrát. Ivana by svou dovolenou ráda využila k nějaké společné akci s vnučkou i dcerou. Lenka všechny její návrhy odmítne. Chce, aby pro Miri zůstalo vše při starém, aby si myslela, že se u nich nic zvláštního neděje.

Když Ivana nadhodí, že by spolu mohly jít do obchoďáku, Lenka se už neudrží a vybouchne. Ona počítá každou korunu, takže teď nebude zbytečně utrácet. Aby se Lenka uklidnila, zajde se smetím. Jenže na chodbě se potká s Adrianou, která se do ní ihned tvrdě obuje... Co všechno bude muset Lenka ještě vydržet? Proč se s mámou znovu chytnou? Najde Ivana oporu u Henryho? Proč bude u Hejlových zase dusno?

Adriana proti všem
Vlastimil Pešek si bude hned od rána dělat starost o Adrianu. Bude mít strach, aby si zase něco nezačala s drogami. Podle Amálie však díky Eddiemu nic takového nehrozí. A bude mít pravdu. Eddie se bude celou noc s Adrianou procházet se městem, aby se jí ulevilo. Jenže jen co přijdou do dědova domu, na Adrianu zase vše dolehne. Na chodbě totiž potkají Lenku, jež se pokusí Adrianu ujistit, že Jarda je nevinný. V Adrianě to začne opět vřít. Okamžitě se do Lenky drsně pustí. To ale nebude jediný moment dne, kdy Adrianě povolí nervy. Miriam Hejlovou v afektu dokonce zraní... Vyslechne Adriana dědu? O co pan Pešek požádá Eddieho? Proč za Adrianou půjde Miriam? Nerozdělí Adrianu a dědu právě Jardovo zadržení? A opravdu Vlastimil Pešek o Jardovi ani trochu nepochybuje?

Márovy brigády
Eddie se cestou od Adriany zastaví na jedno u Máry. Oba se shodnou na tom, že by si Adriana měla co nejrychleji najít brigádu, aby o všem tak nepřemýšlela. A když už bude řeč o brigádě, Mára nadhodí, že by se Eddie mohl po nějaké poohlédnout i pro něj. Překvapenému Eddiemu připomene své dluhy, jež by rád co nejrychleji platil. Eddieho hned jedna brigáda pro Máru napadne – testovat léky. Ovšem tohle bude na Máu přeci jen trochu moc... Proč si bude Eddie stěžovat na Máru Monice? Co dnes bude pro Máru hodně těžké? Jak dopadne jeho další brigáda call centru? S čím se Mára svěří Michalovi? A proč si bude Monika myslet, že se jí Mára vyhýbá? Opravdu tomu tak je?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 11.3.2014 - 2562. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz