Ulice 14.3.2014 - 2565. díl

Vlastimila Peška překvapí a zároveň potěší jímavý dopis od Jardy z vazby. Z jeho obsahu bude zřejmé, že Jarda opravdu nic neudělal. To uzná i Amálie, jež si až doteď jeho nevinou nebyla stoprocentně jistá.

Vlastimilu Peškovi okamžitě svitne naděje, že Jardův list přesvědčí i Adrianu. A ihned se za ní i s dopisem vypraví. Rád by spolu s ní Jardovi do vazby napsal, že věří, že jeho dceru nezabil. Jenže Adriana si bude stát na svém. Pro ni je Jarda viníkem. A jeho rodinu v domě prostě nechce... Co si Adriana od dědy vyslechne? Proč se sesype později u Amálie? Co bude Vlastimila Peška mrzet nejvíc? A jak dopadne Adrianin pokus sbalit Eddieho?

Jak na žárlivou Miladu?
Pavel Miller sjede Lumíra na tři doby, jen co se dozví, co se u něj v práci a doma děje. Bude na něj naštvaný nejen proto, že zaměstnal Světlanu, ale také kvůli Miladě. Lumírovi doporučí, aby si to u ní hodně rychle vyžehlil. To poslední, co by nyní potřebovali, jsou útoky zhrzené ženské. Samotná Milada dost zaskočí Světlanu. Požádá ji o schůzku mezi čtyřma očima. Miller začne Světlanu okamžitě instruovat, co by měla Miladě říct, aby tuhle krizi zažehnali... Proč Millerovi vadí Světlana v Lumírově týmu? Jak si Světlana poradí se žárlivou Miladou? Proč se Světlana na Millera namíchne? Podaří se Lumírovi udobřit si Miladu?

Jitka a Olda zachraňují své manželství
Monika bude u mámy lobbovat za tátu, ovšem marně. Jitka ji sice ujistí, že dnes s ním do poradny půjde, ale moc tomu věřit nebude. Podle ní toho mezi sebou mají daleko více než Monika a Mára. A nepomůže ani Moničino ujištění, že táta se opravdu snaží. Oldovi bude na usmíření s Jitkou opravdu záležet. Dokonce ji odpoledne přijde vyzvednout do salonu, aby jí do poradny nabídl odvoz... Přijme Jitka jeho snahu? Jak jejich první sezení v poradně dopadne? Podaří se jejich manželství zachránit? Co bude pro oba hodně těžké? Co je rozděluje a co naopak sbližuje?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 14.3.2014 - 2565. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz