Ulice 17.3.2014 - 2566. díl

Jitka přilítne do práce na poslední chvíli. Klientce, jež na ni už bude čekat, se omluví, že jí nejela tramvaj, a okamžitě se pustí do práce. Když ale klientka zmíní, jak je její manžel doma spokojený, Jitce vyhrknou slzy.

Pláč nepůjde zastavit, a tak Jitka s výmluvou na alergii odběhne do šatny. Simona s Romanou budou zaskočené stejně jako Jitčina klientka. Simona půjde ihned zjistit, co se s Jitkou děje, zatímco Romana bude uklidňovat klientku… Proč na tom Jitka bude natolik mizerně, že nebude schopná ani pracovat? K čemu se dnes odhodlá? Podaří se Oldovi zvrátit její rozhodnutí?

Adriana žehlí u dědy i Eddieho
Amálie si bude dělat čím dál větší starost o nemocného Vlastimila. Den ode dne mu bude hůř, kašlat bude čím dál víc. Amálie se proto rozhodne, že požádá Libora, aby se na něj zašel podívat, i když Vlastimil bude rezolutně proti. Pro něj bude daleko důležitější Adriana, se kterou se od jejich páteční hádky už neviděl. Amálie bude věřit, že Adriana se dnes určitě ozve, když má Vlasta svátek. A hned mu i popřeje. Páteční konflikt s dědou i Eddiem bude mrzet také Adrianu. Kvůli Eddiemu se ráno vypraví do Coolny, jenže ten tam nebude. Adriana nebude moc úspěšná ani s dárkem pro dědu. Ráda by mu něco dala, ale v peněžence bude mít poslední stovku … Jak Adriana dárek pro dědu nakonec vyřeší? Proč o něj bude mít starost? Co s Vlastimilem je? Proč ho Libor požene hned do nemocnice? Stanou se z Adriany a Amálie spojenkyně? A podaří se Adrianě usmířit s Eddiem?

Vše pro kapelu
Jardova nepřítomnost v dílně už bude citelně znát. Všechno bude na Bedřichovi. Přitom s Jardou si spoustu věcí nestačili předat, takže Bedřich bude dost často tápat. Jako třeba v případě jednoho z klientů, jenž se bude domáhat slevy, kterou mu Jarda údajně slíbil. Jenže ji už nikam nezaznamenal. Bedřicha tentokrát vysvobodí Matouš. Dostal dost podstatnou slevu na materiál, takže ji hned budou moci poskytnout i klientovi. Ve chvíli, kdy bude mít Bedřich v práci největší honičku, začne se ho domáhat kapela, protože měli domluvenou zkoušku… Jak Bedřich z toho všeho vybruslí? Proč bude Boris zase nespokojený? Co mu nakonec Franta slíbí? Proč to ale nebude moci dodržet? A co udělá obrovskou radost Anče?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 17.3.2014 - 2566. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz