Ulice 19.3.2014 - 2568. díl

Miloš bude od samého rána výborně naladěný. Emě pro jistotu připomene dnešní večeři a po jejím odchodu do školy se už bude věnovat jen Evě a Mildovi. Eva s ním jeho nadšení ale sdílet nebude. Přepadnou ji obavy, jak to všechno zvládnou. Zároveň si nebude jistá ani sama sebou. V minulosti jako máma selhala. Co když se to bude znovu opakovat?

Miloš si však žádné pochybnosti nepřipustí. Se vším si bude vědět rady, všechno zvládnou. A Eva podle něj bude jako máma skvělá. To u Liškových bude o poznání veseleji. Anča si u snídaně neodpustí rýpnutí do Bedřicha kvůli jeho stoletému metalovému triku, jež vyhrabe ze dna skříně... Čím Bedřich Anču pobaví nejvíc? Jak jí její rýpání vrátí i s úroky? Jak dopadne zkouška kapely? Čím Marie všechny zaskočí? A jak ustojí Liškovi nečekané setkání s Evinou rodinou u Henryho?

Adrianino dědictví
Libor se cestou do práce zastaví za Vlastimilem Peškem, aby ho zkontroloval. Příliš se mu nebude líbit jeho nízký tlak, čímž mu jen přihraje na smeč. Vlastimil mu okamžitě vysvětlí, že je to z nedostatku kouření. Libor však bude nekompromisní. Dokud nevyléčí zápal plic, má po cigaretách. A hned mu i doporučí náhrady, aby tak netrpěl. Jenže o těch nebude chtít Vlastimil Pešek ani slyšet. Náročný den bude mít také Adriana. Dědictví po mámě vůbec nebude podle jejích představ... Jak se Adriana s dědictvím vypořádá? Kdo jí pomůže tentokrát v nouzi nejvyšší? Čím si to Adriana rozhází u Amálie? A proč o ni bude mít Eddie starost?

Osamělá Gábina
Gábina bude po společném programu se Šímou a Vaškem jen zářit. Kluci se při lezení na stěně pobaví, navíc Vašek nasbírá u Šímy potřebné body. Ovšem rodinná pohoda dlouho nevydrží. Vašek se doma jen otočí a hned zase vyrazí za Matějem kvůli bakalářce. Gábinu tím trochu zklame, přestože sama bude mít opět práce až nad hlavu... Jak Gábina zažene pocit osamění? Kdo a jak jí vytrhne trn z paty? A čím Gábina překvapí Vaška?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 19.3.2014 - 2568. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz