Ulice 20.3.2014 - 2569. díl

Gábině by se dnes hodila Vaškova pomoc. Potřebovala by se naplno věnovat šití, jenže to při hlídání Šímy nejde. Ale Vašek už bude mít naplánovaný sraz s jeskyňáři, který prostě zrušit nemůže. Když Gábina neuspěje ani u Denisy a táty, zavolá nakonec Hynkovi. Ten ji sice zachrání, ovšem Oldovi si hned na Gábinu postěžuje kvůli akcím na poslední chvíli.

Zkušený otec Olda se však Gábiny zastane, jako by tušil, v jakém presu je. Gábina poletí z práce rovnou domů, aby toho zvládla udělat co nejvíc. Do šití se tak zabere, že pro Šímu do fitka vyrazí na poslední chvíli… Jak uhoněná Gábina ustojí seznámení s Hynkovou Marií? Co ji dostane nejvíc? A proč se večer úplně sesype? Co pro ni bude poslední kapkou?

Peškův kolaps
Adriana se ráno zastaví za dědou, aby se mu pochlubila svou brigádou. Ten bude ještě v posteli, ale Amálie si hned všimne, jak to Adrianě sluší. Zaregistruje i přežehlenou halenku a okamžitě jí nabídne pomoc. Šťastná Adriana se jí omluví za dědovo včerejší kouření. Přizná, že někdy je na něj prostě krátká. Když Amálie odejde do práce, Adriana připraví dědovi snídani a pak mu prozradí novinky týkající se brigády i dědictví. A taky mu udělá obrovskou radost elektronickou cigaretou od Eddieho… Čím Adriana překvapí dědu nejvíc? S čím se Pešek svěří Liborovi? Jak Adriana zaboduje první den v práci? A čím ji děda k smrti vyděsí? Proč zkolabuje? Jak vážné to s ním je? A čím Adriana zaskočí Matěje.

Jardův telefonát z vazby
Lenka dnes bude mít šťastný den. Náladu jí zvedne dopis od Jardy, ve kterém se mimo jiné dočte, že jim Jarda bude dnes odpoledne volat. Lenka okamžitě zatelefonuje Miriam, aby se s Jardou slyšela i ona. O pár hodin později už bude Lenka netrpělivě čekat na Jardův telefonát… Co všechno se od něj dozví? Jaký trapas se jí stane, jen co Jarda zavolá? Co synovi poradí Miriam? Čím Lenku i Miriam zaskočí Miri? Jak těhotná Lenka takové emoční vypjetí zvládne? A stihne Jardu pozdravit nakonec i Ivana?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 20.3.2014 - 2569. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz