Ulice 21.3.2014 - 2570. díl

Vašek ráno s hrůzou zjistí, že zaspal. Náladu mu aspoň trochu zlepší vzkaz od Gábiny, který najde na stole. Samotná Gábina bude mít zase honičku. Denise se při předání úřední korespondence zmíní, jak včera proběhlo její seznámení s Dášou.

Denisa jen zkonstatuje, že historie se opakuje. A pak jí povypráví, jak se ona kdysi seznámila s její mámou. Gábina však Denisu ujistí, že mezi ní a Dášou to bude jinak. Nechce, aby Šíma vyrůstal v tom samém napětí kvůli rozchodu rodičů jako ona. O něco později Gábina překvapí Hynka svou vstřícností. Šímu mu sama zavede do fitka, aby stihli i s Dášou včas odjet na víkend… Spraví si dnes Gábina u Hynka a Dáši reputaci? Čím Gábinu zaskočí Vašek? Co dnes bude pro Gábinu hodně těžké? A k čemu se nakonec odhodlá?

Eliášova nabídka
Boris se dnes opět sejde s Eliášem. Cestou k Henrymu ho bude Eliáš zásobovat historkami od svých rodičů. A hned také navrhne, že by se za nimi mohli někdy společně vypravit. Boris nebude proti, čímž Eliáše docela potěší. Jak budou ti dva zabráni do rozhovoru, ani si nevšimnou, že je pozoruje Libor. Tomu se pohled na Borise v Eliášově přítomnosti nebude ani trochu líbit. Od Libušky moc dobře ví, čeho všeho je Eliáš schopen… Co za Eliášovým zájmem o Borise vězí tentokrát? Dosáhne opět svého? Co Borisovi nabídne? Čím Boris zaboduje doma? Jak dopadne společná večeře s Mikim a Amálií? S jakými novinkami se Miki pochlubí?

Další důkaz proti Jardovi
Doktor Vodička si dnes podá Jardu kvůli výsledkům dalšího policejního vyšetřování. Z provedených testů totiž vyplývá, že došlo ke ztotožnění pachové stopy. Nechápajícímu Jardovi vysvětlí, že pachová stopa na kabátu Kláry Peškové je totožná právě s jeho pachovou stopou. Zaskočený Jarda ale bude stále trvat na tom, že se Kláry nedotkl. Tím doktora Vodičku jen namíchne, protože důkazy mluví jasně… Na čem se Jarda s advokátem nakonec dohodne? Jak zprávu o nových důkazech proti Jardovi přijme jeho rodina? Kdo Lence dodá aspoň trochu optimismu? A co jí bude dělat čím dál větší starost?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 21.3.2014 - 2570. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz