Ulice 25.3.2014 - 2572. díl

Adriana nechtěně pořádně zavaří Mikimu. Netušíce, že ještě nemá řidičák, prozradí, jak ho včera viděla za volantem. To už bude poslední kapkou i pro Amálii. Adrianiny ani Vlastimilovy přímluvy tentokrát nepomohou.

Amálie bude na Mikiho hodně namíchnutá. A hned o jeho posledním výstřelku poinformuje i Libora. Ten okamžitě uvidí rudě. Miki mu navíc ani nezvedne mobil. Jen mu pošle zprávu, že má teď hodně práce a že se navečer zastaví v ordinaci. V Liborovi to bude tak vřít, že pak už bude stačit málo, aby mu vylítla ruka a Mikimu jednu ubalil... Najde Miki u Amálie zastání i tentokrát? Co všechno se bude dít po facce? Jak dopadne následné setkání Libora s Eliášem, které domluví Boris? Co s nimi bude chtít probrat?

Konec snů u Hejlových?
Lenka zaskočí Bedřicha rozhodnutím stopnout rekonstrukci domečku. Když mu ale vysvětlí své důvody i obavy, Bedřich ji podpoří. Slíbí, že na vše dohlédne. Lence se uleví, ovšem jen na chvíli. Pohrnou se na ni totiž další starosti. A aby toho nebylo málo, máma ji začne hned přesvědčovat, aby v rekonstrukci domku pokračovala... Proč si bude Ivana dělat o Lenku starost? Podaří se Miriam zpacifikovat akční Ivanu? A čím Miriam překvapí Jarda?

Světlanina oslava
Světlana si záhy po svém příchodu do Lumírovy kanceláře všimne dárku, který si tam Lumír pro ni připravil. Tomu nezbude nic jiného než jí pogratulovat i bez Milady. Světlana bude z brože nadšená. Jenže jakmile ji zahlédne Denisa Mastná, nechtěně se prořekne, že tenhle šperk byl původně určen pro někoho jiného. A trapas vzápětí dovrší Milada, jež se přihrne i s kyticí na radnici, aby Světlaně společně s Lumírem dodatečně popřáli k jejímu svátku... Jak dopadne následná oslava u Henryho, na které nebude chybět ani Tonda Hložánek? Bude na něj Lumír žárlit? A proč bude chtít Milada měnit harmonogram Lumírovy předvolební kampaně?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 25.3.2014 - 2572. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz