Ulice 26.3.2014 - 2573. díl

Milada se nemíní jen tak vzdát. Hned ráno opět nadhodí téma kamarádčiny svatby. Jenže s Lumírem prostě nehne. V sobotu má předvolební akci a po ní už nikam do Kroměříže nepojede.

Nezabere na něj dokonce ani fígl s vlastní svatbou, která Miladu zajímá mnohem víc než ta cizí. Ráda by už znala alespoň její termín. Lumírovo ujištění, že se vezmou do roka a do dne ji příliš neuspokojí. A tak se nakonec rozhodne vzít vše do vlastních rukou... Najde Milada pomoc u Hložánka? Proč bude Lumír větřit další neplechu na radnici? S jakými obavami se Lumír svěří Bedřichovi? A dosáhne Milada opět svého?

Jitka balí kufry
Jitka by si ráda promluvila s Oldou, ale ten ji nyní cíleně ignoruje. Její zprávy nečte, její hovory nepřijímá. Zato si intenzivně shání nové bydlení. Nakonec se rozhodne pro nabídku od jednoho svého klienta, přestože pro něj nebude ideální hned z několika důvodů. Hynek Oldu ujistí, že u něj může zůstat, jak dlouho bude potřebovat, a sehnat si něco vhodnějšího. Olda to však odmítne. Souhlasit bude jen s jedním – že dnes vyrazí na oběd do Michalovy hospody, přestože hrozí, že se tam setká s Jitkou. A jak naschvál se právě tohle stane. Jitka navíc bude chtít s Oldou vyřešit detaily jejich rozchodu... Co Olda Jitce doporučí? A co jí poradí Monika? Jak Jitka nakonec vše vyřeší? Čím Oldu potěší Mára? A čím udělá Mára radost Monice?

Ivanin kolaps
Policie dnes provede rekonstrukci Klářina zabití na místě činu. Ivana se bude vracet domů právě v době této akce, a tak bude mít smůlu. Policista ji do domu nepustí, i když ho zoufalá Ivana bude hodně přemlouvat. Opět jí totiž bude zle a z představy, že by měla hodinu sedět před domem na lavičce, jí bude ještě hůř. Smiluje se nad ní Amálie, jež ji pozve k nim domů. Ji naštěstí policista do domu pustí, ale jen proto, že bydlí v přízemí, a tudíž nebude kolegy a vyšetřovatele svým příchodem rušit při práci... Jak Pešek s Ivanou rekonstrukci ustojí? Co pro ně bude nejtěžší? Proč Ivana nakonec zkolabuje? Co s ní je?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 26.3.2014 - 2573. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz