Ulice 27.3.2014 - 2574. díl

Světlana překvapí Lumíra doporučením, aby pro klid doma raději trochu ustoupil a s Miladou nakonec na svatbu její kamarádky odjel. Ovšem s Lumírem nic nehne. Světlanu ubezpečí, že počítá se sobotní akcí v dětském domově, a víc to nebude chtít rozebírat. Tím to pro něj však neskončí.

Jen co se Denisa zmíní, že Milada včera byla na radnici za Hložánkem, uvidí rudě. Hned mu dojde, proč mu Tonda nabídl, že za něj sobotní akci vezme. A rozhodne se jednat. Jako první přijde na řadu Hložánek, pak i Milada… Co všechno Hložánek Lumírovi přizná? Co mu poradí jako ostřílený ženáč? Srovná Lumír Miladu konečně do latě?

Jak pomoci Ivaně?
Miriam se snaží podpořit těhotnou Lenku, jak to jen jde. Ta ráno její pomoc přivítá, protože se v noci kvůli Kristýnce moc nevyspala. Miriam si o ni začne dělat hned starost, ale Lenka ji ujistí, že se o nic vážného nejedná. Jen se prostě Kristýnce nelíbí, co se u nich doma děje, a dává to takhle najevo. Lenka se ráno ještě trochu dospí a pak začne řešit akutní problém číslo jedna – svoji mámu. Zajde za Henrym, aby mu řekla o její hospitalizaci a zároveň ho požádala o pomoc… Podaří se Henrymu a Lence zrealizovat jejich společný plán? Jak na tom Ivana dnes bude? Proč bude muset Lenka narychlo vyzvednout Miri ze školky? A co si bude vyčítat Miriam?

Osamělý Olda
Jitka se dnes stěhuje. Na radu Moniky zavolala i Lídě, aby společnými silami vše zvládly. Když holky objeví staré rodinné fotky, nedá jim to, aby nad nimi nezavzpomínaly na doby dávno minulé. Jitka se k nim přidá, avšak vzápětí se dostanou opět k citlivému tématu rozchodu. Zatímco Jitka se snaží brát to, co se nyní děje, s nadhledem, pro holky to tak jednoduché nebude. A ještě hůř na tom bude Olda… Přijme Jitka Márovo pozvání na jeho narozeninovou oslavu? Jak zvládne stěhování? Jak Olda ustojí návrat do míst, kde býval před pár týdny doma? Co pro něj bude nejtěžší? A proč ho bude zachraňovat Adriana?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 27.3.2014 - 2574. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz