Ulice 28.3.2014 - 2575. díl

Včera Milada vystěhovala Lumíra z ložnice, dnes ráno ho ani nenechá dospat na kanapi. Než odejde středem do práce, dá mu náležitě najevo, jak se jí dotkl jeho nezájem o společné aktivity. Naschvál odmítne i jeho pomoc s taškou s tím, že jí pomůže jiný svatebčan.

Jakýkoliv Lumírův pokus o komunikaci pak obrátí proti němu. Bezradnému Lumírovi z toho půjde hlava kolem. S Miladou si prostě poradit nedokáže, i když má v práci pod sebou celou radnici. Milada mu před odjezdem ale zatopí ještě víc. Nyklové i tetě si postěžuje, že Lumír dává před ní přednost Světlaně... Podaří se Nyklové odklidit Světlanu Miladě z cesty? A jaký trapas se Lumírovi dnes podaří?

Adriana mezi Eddiem a Oldou
Nešťastný Olda najde azyl u Adriany a přímo v ní navíc trpělivou vrbu, jež bude naslouchat jeho steskům. Pár skleniček mu rozváže jazyk, ke všemu bude mít i lítostivou kvůli své opuštěnosti. Adriany bude Oldy líto, protože moc dobře ví, jak to bylo mezi ním a její mámou. Pozdě v noci nakonec Oldovi navrhne, aby u ní přespal na zemi na matraci. Znavený Olda to přivítá. Ráno pak ocení Adrianin perfektní servis. Než odejde na brigádu, připraví mu ještě i snídani na vzpruhu. To se ale bude trochu zajídat Eddiemu, jenž později Adrianu přepadne s čerstvým pečivem. Místo ní totiž objeví u ní doma jen pomačkaného Oldu, který se ani nebude snažit zatajit, že u Adriany strávil celou noc... Co řekne Oldovi na jeho noční dobrodružství Hynek? Podaří se Adrianě uklidnit žárlivého Eddieho? Jak dnes Adriana dopadne u lékaře? A čím ji Olda překvapí?

Márova narozeninová oslava
Mára se už nebude moci dočkat své narozeninové oslavy. Těšit se bude hlavně na dort, protože bez něj by to prostě nešlo. Jenže Jitka ho tentokrát zklame. Žádný dort vlastní výroby nepřinese, neboť po včerejším stěhování ani pořádně neví, kde co má. Přestože se Farští budou snažit kvůli Márovi o rodinnou pohodu, rozchod Jitky s Oldou bude stále viset ve vzduchu... Proč Oldovi na oslavě rupnou nervy? Co holky doporučí mámě? Čím Monika u Máry zaboduje?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 28.3.2014 - 2575. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz