Ulice 1.4.2014 - 2577. díl

Gábina se ráno pořádně vyděsí. Budík jí probudí později, než zamýšlela, takže na to, aby stihla autobus do Liberce, bude mít jen čtvrt hodiny. Z postele vystřelí rychlostí blesku ve snaze zachránit, co se dá.

Gábinu zarazí až Vaškův pobavený smích a ujištění, že má hromadu času. Vzápětí se jí i přizná ke svému aprílovému žertíku. Gábina by ho v tu chvíli nejraději rozčtvrtila. Zároveň se jí ale uleví. Naštěstí zvládne vše, co si naplánovala. Tím ovšem aprílový den zdaleka neskončí. Také Matěj si vymyslí na Bětku, sestru a kamarády jednu aprílovou vychytávku… Podaří se Matějovi podobný kousek jako Vaškovi? A co bude zlatým hřebem dne? Jak Vašek rozdýchá Gábinino těhotenství?

Adriana uklízečkou
Adriana bude ráno hlídkovat, aby neprošvihla Oldův odchod do práce. Ráda by s ním mluvila, ještě než odejde do fitka. Důvod bude prostý. Má zájem o úklid ve fitku. Eddieho argumenty se jí totiž rozleží v hlavě. Sama uzná, že je to vlastně skvělá příležitost, jak si zajistit pravidelný příjem. Oldu sice překvapí, že Adriana chce uklízet, ale hned se s ní domluví, že ji bere. Jinak by totiž hrozilo, že fitko bude muset uklízet dnes večer sám. Adrianu tím potěší, protože se jí vyřeší neutěšená finanční situace. O něco později pak Adriana nadšeně poreferuje dědovi, že má novou práci… Co Vlastimila Peška nejvíc překvapí? Jak dopadne dnešní zasedání pánského klubu u nemocného Peška? A jaký bonus dnes Adrianu ještě čeká?

Kdo má udělat první krok?
Libora zaskočí svou návštěvou Marta. Přijde se ho zeptat, co říká na Mikiho nové bydlení. Libor bude muset chtě nechtě přiznat, že u něj ještě nebyl, protože ho zatím nepozval. Marta ho ujistí, že ji také ne. Pozvala se prostě sama. A hned s ním začne řešit, jak Mikimu pomoci. Jenže Libor bude tentokrát proti… Přizná Libor Martě, jak to teď se synem má? Proč nebude chtít podpořit Mikiho? Co Liborovi poradí Max? A co na Liborovy nejnovější plány řeknou Amálie s Borisem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 1.4.2014 - 2577. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz