Ulice 4.4.2014 - 2580. díl

Jan se po dlouhé době pořádně vyspí. Oldovi přizná, že takový klid, jaký je u něj, u sebe doma nepamatuje. Malá Eliška o sobě totiž dává vědět ve dne v noci. Během probouzení si Jan všimne pohlednic, jež Oldovi posílá z cest syn Jakub. Olda přizná, že o sobě vědí, ale už dlouho se neviděli. Cestu za ním sice plánoval, kvůli Jitce ji však neuskutečnil.

Jan Oldovi nenápadně naznačí, že nyní má příležitost za synem vycestovat. Oldu ale bude zajímat daleko praktičtější věc než cesta za synem – rozdělení bankovního účtu, který mají s Jitkou společný. Podle domluvy zajde Jitku vyzvednout do salonu, aby do banky dorazili společně. Jen co mu Jitka přizná, že ještě odejít nemůže, bude zle… Jak si Olda vykompenzuje nepříjemný zážitek? Čím překvapí Moniku? A jakou roli v tom sehraje i Mára?

Velké změny u Hejlových
Lenka se bude ráno chystat na kontrolu do nemocnice. Zároveň bude mít v plánu odvést do školky Mirinku. Ivany, jež právě vstane, se to trochu dotkne, protože vodění vnučky do školky je její úkol. Lenka se s ní nebude chtít dohadovat. Jen ji ujistí, že ona má času dost. Ivana to zkusí ještě jinak. Lence navrhne, že by Miri zůstala doma a něco podnikly společně. Lenka však nebude souhlasit ani s tím. Byla by ráda, kdyby pro Miri zůstalo vše při starém. Ale už za pár hodin bude všechno jinak. Lenka zavolá Miriam znepokojivou novinku… Proč Lenka nezatelefonuje i své mámě? Proč bude Ivana na Miriam žárlit? Na čem se ty dvě domluví? A čím Ivana zachmuří Henryho?

Dárek pro Anču
Blíží se den Ančiných narozenin. Bedřich by ji rád potěšil něčím originálním, a tak se s Frantou domluví, že jí společně zahrají. Ovšem dát dohromady repertoár nebude vůbec snadné. Nakonec se na několika provařených kouscích přeci jen shodnou, i když Franta bude mít hned připomínky ohledně zpěvu určitých pasáží. Bedřich to vezme na sebe. A nadále si bude lámat hlavu, čím by Anče ještě udělal radost… Na jaký dárek Bedřicha nevědomky přivede samotná Anča? A proč se Miloš pustí do Emy, jen co přijde domů?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 4.4.2014 - 2580. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz