Ulice 7.4.2014 - 2581. díl

Ema s Mirkem budou čekat na mámu a zároveň balit dárek pro Anču. Ema si s tím opravdu vyhraje, aby se dárek Anče na první pohled zalíbil. Oba budou už jako na trní, aby nezmeškali začátek oslavy.

Jenže jakmile přijde domů jejich máma, na Anču na chvíli úplně zapomenou. Toužimská s Milošem pro ně totiž budou mít obrovskou novinku – čekají spolu dítě! Pro Emu i Mirka to bude pořádný šok stejně jako později pro Liškovy... Jak dopadne oslava Ančiných narozenin? Jak Liškovi přijmou horkou novinku o těhotenství Toužimské? A s čím se bude muset smířit Ema?

Ivana se hroutí
Miriam bude od rána v plném nasazení, zato Ivana opět vstane naprosto převálcovaná. Okamžitě Miriam vyčte, proč ji nevzbudila. Také by chtěla být aspoň trochu užitečná. Miriam ji ujistí, že úkolů má na dnešek ažaž. Nakoupit, uvařit večeři, vyzvednout Miri ze školky a v první řadě zavolat Vodičkovi. O Lenčině hospitalizaci ještě neví, takže by bylo dobré oznámit mu to nejdříve. Ivana tento úkol splní, ale advokátovi podá tak kusé informace, že Jarda začne mít o Lenku i malou Kristýnku starost. Podle Vodičky však lepší zprávu momentálně nemohli dostat. Alespoň bude mít další argument, proč by Jardu měli konečně propustit z vazby. Ivana se přes den vypraví i za Lenkou do nemocnice, aby jí přinesla věci na malování... Co v nemocnici Ivanu dojme? Čím jí Lenka udělá obrovskou radost? Proč se Ivana doma naprosto sesype? A proč se budou Miriam s Henrym o Ivanu strachovat?

Překvapení pro Moniku
Monika se zastaví za mámou v kadeřnictví ve chvíli, kdy Romaně bude volat Mára. Moniku to samozřejmě zarazí a hned se bude zajímat, co jí chce. Romana v tom Moniku trochu podusí. S vážnou tváří jí oznámí, že spolu dnes mají rande. Při pohledu na zaraženou Moniku to ale nevydrží a vyprskne smíchy. Pak jí konečně prozradí, že půjčuje Márovi své auto. Samotný Mára bude mít pekelné nervy z blížících se taxikářských zkoušek... Čím Monika vytrhne Márovi trn z paty? A čím ji Mára překvapí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 7.4.2014 - 2581. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz