Ulice 8.4.2014 - 2582. díl

Zničená Ivana se vrátí domů až nad ránem. Na chodbě Peškova domu se potká s Adrianou, ale téměř ji nebude vnímat. Adriana ji bude chtít co nejrychleji minout, avšak když uvidí, v jakém je stavu, přeci jen se zarazí. Dokonce se jí zeptá, jestli je v pořádku. Jenže Ivana bude úplně mimo. Místo odpovědi se jí začnou řinout z očí slzy.

Po schodech pak bude Ivana stoupat se zvyšujícími se obavami. Miriam se nesmírně uleví, když se Ivana konečně objeví ve dveřích. Okamžitě o ni začne mít starost, protože takhle ji ještě nezažila. Pro Ivanu bude její péče poslední kapkou. Víc už její psychika nevydrží. Sesype se a přizná, že Kláru má na svědomí ona... Jak Klára Pešková zemřela? Udá Miriam Ivanu na policii, aby zachránila Jardu? Co všechno se v bytě Hejlových odehraje od chvíle, kdy Ivana svěří Miriam své tajemství? Co s ní bude dál?

Co čeká Jardu?
Těhotná Lenka nebude mít nejmenší tušení, jaké drama se u ní doma od rána odehrává. Pro ni to bude den jako každý jiný – na lůžku, v klidu, v nemocnici. O to větší šok zažije, když do jejího pokoje zničehonic vejde Jarda, bude jako na houpačce... Jaké zprávy Jarda Lence přinese? Co nyní čeká jeho?

Emina oslava
Těhotná Toužimská si dnes trochu přispí. Když vstane, bude mít už od Emy připravenou snídani. Evu to dojme, takovou péči od Emy nečekala. Svěří se jí, jak moc je teď šťastná. Má ji, Mirek se s ní znovu začíná bavit, čeká další dítě, Miloš si ji chce vzít. Co víc by si mohla přát? Zmínkou o svatbě však dceři doslova vyrazí dech. Ema se mámy hned nejistě zeptá, jestli si chce Miloše opravdu vzít. Její přitakání jí velkou radost neudělá... Znamená to, že se ona pak bude muset jmenovat Knoblochová? Podaří se Toužimské rozptýlit Eminy obavy? Jak dopadne Emina dnešní oslava? Čím Anča překvapí Emu, Toužimskou i Miloše? A co Anču raní?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 8.4.2014 - 2582. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz