Ulice 10.4.2014 - 2584. díl

Lenka se Jardovi přizná, že celou dobu myslí na svou matku. Ráda by jí pomohla i přes všechno, co se v posledních týdnech odehrálo. Pro Jardu to bude hodně těžké, přesto Lenku ujistí, že ji chápe. Pokud chce své mámě pomoci, ať to udělá tak, jak uzná za vhodné.

Jarda Lence dokonce navrhne, že by Ivaně zaplatili nějaký pronájem, protože oběma bude jasné, že k nim domů se už vrátit nemůže. To Lenka zamítne. Podle ní bude její mámě stačit nějaká ubytovna. Jarda však bude na Ivanu a na to, co se stalo, narážet i nadále na každém kroku... K čemu se dnes odhodlá Urbanová? Co Jardovi navrhne Vodička? Čím Vodička rozruší Ivanu? A proč si bude o Ivanu dělat starost Henry? K čemu se chystá?

Lumír boj se sociální sítí
Milada má plnou hlavu své svatby s Lumírem. Hned u snídaně ji začne s Lumírem opět probírat. Svěří se mu, že moc velkou svatbu nechce. A okamžitě ho při té příležitosti požádá, aby sepsal seznam hostů, jež by rád za sebe pozval. Zároveň mu naznačí, že by bylo dobré svatbu uskutečnit v první polovině září. Kdo ví, třeba bude tou dobou již těhotná. Lumírovi se všechny myšlenky na svatbu ale vykouří z hlavy ve chvíli, kdy dorazí na radnici. Zde už na něj budou čekat Miller se Světlanou kvůli předvolební kampani... Co všechno Miller na Lumíra chystá? U čeho se Lumír pořádně zapotí? A proč Lumírovi večer doma bude jako na houpačce a rupnou mu nervy?

Adriana a Eddie
Adriana bude stále rozhozená ze včerejšího setkání s Jardou Hejlem a z informace, že její mámu zabila jeho tchyně. Eddiemu povypráví, jak se právě s ní před pár dny potkala v dědově domě. Nepůjde jí na rozum, jak se jí tehdy mohla po tom všem, co udělala, podívat do očí. Eddieho okamžitě napadne, jestli to skutečně udělala ona. Co když jen chtěla vzít vinu na sebe kvůli Hejlovi? Navíc mu bude Ivany i docela líto... Co rozhodí Adrianu dnes? Čím si Eddie vyslouží její obdiv? A co ty dva uvede do pořádných rozpaků?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 10.4.2014 - 2584. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz