Ulice 14.4.2014 - 2586. díl

Adriana bude samé překvapení. Děda bude jen koukat, když mu přinese buchtičky se šodó vlastní výroby. A kdyby jen to. Adriana si dokonce vede vlastní rozpočet, aby věděla, kolik může utratit. U ní věc nevídaná.

Adriana po dědovi nebude chtít ani žádné peníze, i když s tím, co si vydělá, vyjde jen taktak. Pešek by vnuččinu snahu rád ocenil. Rozhodne se, že jí koupí něco hezkého na sebe. Jenže sám to nezvládne, a tak požádá o pomoc Amálii. Adrianu bude chtít potěšit také Eddie, jenž se za ní zastaví se spoustou novinek… Čím Eddie Adrianu dojme? Před čím bude Adrianu varovat Olda? A k čemu se dnes Eddie odhodlá?

Zamilovaný Boris
Profesor Kalina zkříží Borisovi plány přehozením termínu doučování. Boris bude marně namítat, že má zkoušku s kapelou. Kalina bude neoblomný a bude jej kv;li jeho slibu grilovat. Přijímačky jsou za pár dní a Boris má v přípravě ještě co dohánět. Vzápětí ale Borisovi zvedne náladu Marie. Nadhodí, že má zítra odpoledne volno, a tak by se mohli vidět. Boris ji hned pozve k sobě domů, aby jí pustil nové pecky, které nedávno objevil. Pro Libora bude dnešek méně radostný, přestože už bude mít doma Libušku. Miki mu zavolá, aby se s ním domluvil na odstěhování své postele… Proč to Libora tak zasáhne? O jaké šoky se Boris postará Libušce? A jaký trapas se Libušce stane právě se synem?

Datle od Henryho
Henry se vypraví za Miriam s prosbou o pomoc. Po pátku si už za Ivanou jít netroufá, a tak jí alespoň pošle po Miriam dopis a datle coby připomínku jejich první schůzky. Miriam by ho ráda povzbudila, ale samotná netuší, jak u Ivany dnes pochodí. Nejprve však zajede do nemocnice za Lenkou, která se trápí kvůli mámě stejně jako Henry. Ráda by s ní mluvila, jenže Ivana se naprosto odstřihla od světa… K čemu se Lenka kvůli mámě rozhodne? Čím Miriam rozhodí Ivanu? Otevře si Ivana dopis od Henryho? A jaké zprávy mu Miriam přiveze?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 14.4.2014 - 2586. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz