Ulice 15.4.2014 - 2587. díl

Lenka bude ráno připravená k odjezdu za mámou. Jarda ji ale zklame. Opatrně ji upozorní, že se ještě pro jistotu zastavil za Ivaniným ošetřujícím lékařem. Ten však žádné návštěvy nedoporučuje, pokud Ivana sama nebude chtít.

Pro Lenku to bude obrovská rána. Bude mít strach, že se máma zase naprosto odstřihne, že ji třeba dalších dvacet let neuvidí. Jarda ji bude chtít povzbudit, ale nechtěně se dotkne tématu, které mezi nimi stále leží – Ivanina vězení a jeho vazby. Samotná Ivana se dnes odhodlá napsat zprávu Henrymu... Dokáže Lenka Jardu pochopit? Co Ivana napíše Henrymu? Jak dnes Ivana přijme Miriam, která se za ní opět vypraví? Proč bude chtít s Miriam hovořit major Kadlec? A jsou Lenčiny obavy z mámina odstřihnutí oprávněné?

Libuška a Libor: Syn nachytán při sexu
Libor to včera předpověděl naprosto přesně. Boris bude ráno okupovat koupelnu tak dlouho, dokud ho už mírně netrpělivá Libuška neupozorní, aby pohnul. Když se Boris konečně objeví v kuchyni, Libuška i Libor budou zírat na tu proměnu, ovšem každý z jiného důvodu. Zatímco Libora Borisova nová image pohorší, Libuška ji synovi pochválí. Jenže odpoledne je po příchodu domů bude čekat šok ještě větší. Z Borisova pokoje se budou ozývat dívčí vzdechy, jež nikoho nenechají na pochybách, co se tam právě odehrává... Jak Libuška s Liborem na synův sex zareagují? V čem se Libor s Libuškou opravdu neshodnou a proč? O jaké další překvapení se jim zamilovaný Boris postará?

Jiskření mezi Eddiem a Adrianou
Vlastimil Pešek potěší Adrianu hned dvojnásob. Jednak jí dá peníze, ať si do nového života koupí na sebe něco nového, a jednak ji pozve i s Eddiem na chatu, na kterou se bude právě chystat. Nadšená Adriana poděkuje a slíbí, že se s Eddiem domluví. Dobré zprávy bude mít pro Vlastimila i Amálie. Rozhodne se, že na chatu odjede s ním, do práce bude dojíždět. Ještě před tím se však musí zastavit za bytným kvůli nové smlouvě... Co Vlastimil Pešek Amálii navrhne? Přijme jeho nabídku? Jak Eddie zareaguje na Adrianino pozvání? Dají se ti dva konečně dohromady?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 15.4.2014 - 2587. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz