Ulice 22.4.2014 - 2592. díl

Jen co Lumír vejde do kanceláře, Miller ho okamžitě upozorní, že má deset minut zpoždění. Pro Lumíra to dnes bude to nejmenší. V práci má honičku, do toho se má odpoledne setkat s farářem Rybou kvůli svatbě s Miladou a navrch zítra podstoupit vyšetření plodnosti.

Miller Lumíra ihned upozorní, že na to nejdůležitější zapomněl. Za chvíli za ním přijde imagemaker Vít Jasný, aby z něj konečně udělal politika na úrovni... Stane se z Lumíra druhý Barack Obama? Jak proběhne Lumírovo první sezení s mediálním poradcem? Jaké cenné rady Jasný Lumírovi dá? A jak dopadne Lumírova a Miladina první schůzka s farářem Rybou? Splní jejich očekávání?

Monika si vyhání Máru z hlavy
Monika překvapí mámu pochvalnou ódou na tátovy velikonoční řízky. Takhle Jitka svého muže nezná. Co byl s ní, nedokázal pořádně uvařit ani vajíčka natvrdo. Vzpomínky na společné soužití s Oldou Jitku pobaví. Simoně se ale svěří, že se k němu vracet nechce – alespoň prozatím. To Monika by se k Márovi vrátila ráda, jenže místo toho se spolu zřejmě rozešli nadobro. Romaně si Monika posteskne, že se s Márou již nebudou vídat ani v Coolně. Romana to tak tragicky vidět nebude. Podle ní se v tom Mára plácá úplně stejně jako Monika... Opravdu je mezi Monikou a Márou konec, jak si Monika myslí? Proč se kvůli Monice vrhne její nový ctitel právě na Máru? Jak si bude chtít Monika vyhnat Máru z hlavy? A co všechno dnes nešťastná Monika Márovi prozradí?

Ivana se rozchází s Henrym?
Jarda bude ráno v práci pořádně rozmrzelý kvůli Ivaně. Vadí mu, jak se stále všechno točí kolem ní. Bedřich s ní ale bude mít pochopení. Sám si prošel něčím podobným, a tak ví, jak se teď Ivana asi cítí, s jak obrovskými výčitkami svědomí se musí poprat. Jarda jí však stále nedokáže odpustit, že kvůli ní strávil nekonečné týdny ve vazbě. Navíc bude mít obavy o Miri, s níž se má Ivana dnes setkat. Podle Bedřicha bude Jardova starost zbytečná. Vždyť s nimi bude celou dobu také Miriam. Ivana přijde na sraz s Miri a Miriam s mírným zpožděním. Jakmile spatří vnučku, okamžitě celá pookřeje. Bude ráda, že ji zase vidí. A hned jí dá novou hračku. Jejich shledání dojme i Miriam, jež Ivaniny zlepšené nálady využije k přímluvě za Henryho... Proč se chce Ivana s Henrym rozejít? Má jejich vztah vůbec nějakou budoucnost? A jaké překvapení bude na Jardu čekat u Lenky?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 22.4.2014 - 2592. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz