Ulice 23.4.2014 - 2593. díl

Jarda se hned ráno pochlubí v práci novinkou dne – bude mít kluka! Bedřich si z něj okamžitě začne utahovat a vymýšlet, jak se bude Jardův syn jmenovat. Jardovu radost bude kalit jen dění kolem Ivany.

Bedřichovi a Matouši Jarda prozradí, že se jeho tchyně včera rozešla s Henrym. Matouše to překvapí. Podle něj by si nyní měla užívat, dokud to ještě jde. Samotnou Ivanu nepříjemně zaskočí ošetřující lékař zprávou, že její pobyt na psychiatrii se chýlí ke konci. Pro Ivanu to bude pořádný šok, protože vlastně nemá kam jít. Tam, kde ještě nedávno mívala svůj domov, se vrátit nemůže hned z několika důvodů... Čím lékař Ivanu aspoň trochu potěší? O jaké překvapení se Ivana postará Lence? S čím vším se dnes Ivana svěří překvapené Miriam? Čím Miriam doslova vyrazí dech Jardovi? A co před svým synem bude Miriam tajit?

Lumírovo přiznání Miladě
Milada bude netrpělivě čekat na Lumíra. Dnes je totiž čeká Lumírovo vyšetření plodnosti, které je zejména pro ni hodně důležité. Lumír z něj nadšený nebude, ale kvůli Miladě je rozhodnutý ho absolvovat. Nervózní Milada ho zase začne komandovat, jenže Lumírovi tentokrát dojde trpělivost. Miladě vpálí, že na vyšetření jde jenom kvůli ní, protože on má už dávno potvrzené, že je v naprostém pořádku. Šokované Miladě pak potvrdí, že kdysi čekal dítě s jinou... Jak Milada tuhle novinu rozdýchá? Bude trvat na Lumírově vyšetření plodnosti? A co pro něj bude poslední kapkou?

Krize mezi Vaškem a Gábinou?
Gábina bude spěchat z práce domů, aby měla aspoň chvíli klid na šití. Jakmile totiž vyzvedne ze školky Šímu, může na tuto činnost zapomenout. Klid však bude potřebovat i Vašek na psaní své bakalářské práce. Při rachotícím šicím stroji nebo se řádícím Šímou za zády se jen těžko soustředí. Gábina má ještě v živé paměti nervy se svou bakalářkou, a tak Vaškovi tentokrát vyklidí pole. Je jí ale jasné, že tahle situace jim začíná přerůstat přes hlavu... Kam Vašek prchne před Šímou? A k čemu se odhodlává Gábina?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 23.4.2014 - 2593. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz