Ulice 25.4.2014 - 2595. díl

Dominika si při úklidu baru všimne účtenky s Lukášovým telefonním číslem. Hned se bude zajímat, o kterou z barmanek má dotyčný zájem. Monika přizná, že o ni. Zároveň Dominice naznačí, v jakém stavu byla, když se s ní Lukáš seznámil.

Dominika jí doporučí, aby mu určitě zavolala. To však Monika odmítne. Jenže když jí Dominika bez příkras nastíní její současně možnosti a potenciální partnery, Monika se nakonec přeci jen odhodlá Lukáše kontaktovat. Pro toho to bude ta nejlepší zpráva dne a okamžitě začne jednat… Vymění Monika Máru za Lukáše? Nechá ji Mára s Lukášem jen tak odejít? K čemu se Mára nakonec odhodlá? A čím Mára nasadí Oldovi brouka do hlavy?

Krize mezi Miladou a Lumírem vrcholí
Milada se bude ráno tvářit, jako by bylo vše v nejlepším pořádku. Lumírovi opět naservíruje zdravou snídani, na které si on ale příliš nepochutná. Z čaje se mu zkřiví pusa, omeleta z bílků pro něj bude nepoživatelná. Okamžitě si ji bude chtít vylepšit hořčicí, jenže Milada mu to nedovolí, protože by to mohlo mít neblahý vliv na jeho plodnost. Jakmile začne Milada Lumíra ujišťovat, že se obětuje pro jejich společnou věc, Lumírovi se naplno vrátí jeho pochybnosti. Vzpomene si na slova faráře Ryby, že někdy je lepší i celibát, jestliže vztah nefunguje. Tím se však Milady dotkne dvojnásob… Kam až vygraduje jejich ranní hádka? Proč na Nyklovou půjdou mrákoty, jen co se Milada objeví v pekařství? Kde najde Lumír azyl tentokrát? Proč ani nedorazí do práce? Je mezi Miladou a Lumírem přeci jen konec?

Hynek a Gábina: Bitva o alimenty
Gábina nebude mít příliš radostné ráno. Aby měla na opravu šicího stroje, bude muset zalovit v obálce, do které odkládá peníze na kauci na větší byt. Vašek jí slíbí, že ještě dnes odnese stroj do opravny, aby na něm Gábina mohla co nejdříve zase začít šít. Jenže Gábina by ho potřebovala hlavně na víkend, kdy může udělat nejvíc práce. Denise si pak Gábina posteskne, že je toho v poslední době opět nějak moc – v garsonce o sebe s Vaškem a Šímou zakopávají, Vašek tam nemá klid na psaní své bakalářky a ji navíc čeká nepříjemný rozhovor s Hynkem na téma alimenty. Denisa jí bude chtít pomoci, ale tentokrát i ona šlápne vedle… Co všechno Denisa prozradí Mastnému? Dokáže se Gábina s Hynkem nějak rozumně domluvit? Na čí stranu se postaví Dáša? A jaké překvapení čeká Gábinu na oslavě narozenin Terezy a Matěje?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 25.4.2014 - 2595. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz