Ulice 28.4.2014 - 2596. díl

Jen co se Lumír objeví v pekařství, Růža ho bude hned informovat, že jeho matce je už od pátku zle. Přesto bude i dnes v práci v plném nasazení. Lumír bude mít o máti starost, ovšem ta se s ním vůbec nebude bavit.

V jasné narážce na jejich páteční debatu Nyklová Lumírovi opáčí, že když on nemá ohledy na ni, ona je nebude mít na něj. Lumír bude bezradný, s máti prostě nehne. Dostat ji k lékaři bude nad jeho síly. Růža ho aspoň ujistí, že mu dá na matku pozor. Lumír dostane zabrat i v práci. Miller se do něj pustí, jen co vejde do kanceláře. To nejhorší však Lumíra bude čekat doma. Jeho matka zkolabuje... Usmíří se Lumír s Miladou? Co jí slíbí? S čím se Lumír svěří Světlaně a Millerovi? A jak na tom bude Nyklová? Jak vážné to s ní bude?

Havárie v Coolně
Mára bude hned ráno probírat s Michalem práci na lodi. Michal ho bude opět varovat, že to jsou hodně těžce vydělané peníze. Náročná práce, nedostatek soukromí, hrozba ponorky. Mára ale bude optimista. Hůř než nyní na tom určitě nebude. Jen si bude dělat starosti kvůli své angličtině. Henry mu okamžitě nabídne, že konverzaci může pilovat s ním. Zatímco o lodi bude Michal s Márou mluvit hodně podrobně, o víkendové návštěvě Lince se příliš šířit nebude. Romana bude sdílnější. Monice prozradí, že tam Michalův známý vede restauraci, jakou by si on sám představoval... Jak je na tom Monika s Lukášem? Jak si Monika poradí s havárií v Coolně? A co jí překvapivě nabídne Mára?

Borisovy přijímačky
Franta se zeptá Borise, jak pokročil s Marií. Boris přizná, že měl nyní plnou hlavu přijímaček, takže na Marii neměl vůbec čas. Dnes to chce však napravit a po zkoušce ji pozvat do Coolny. Jakmile Borise zahlédne Kalina, hned se bude zajímat, jak mu dopadly přijímačky. To Boris ale stále nebude vědět, protože škola výsledky dosud nezveřejnila. Frantovi Boris prozradí, že matiku snad dal, jenže s češtinou si příliš jistý nebude... Dostane se Boris na gymnázium? Jak dopadne jeho rande s Marií? Co bude dělat starosti Libušce? A proč se bude Boris obávat rozhovoru s Eliášem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 28.4.2014 - 2596. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz