Ulice 30.4.2014 - 2598. díl

Boris se hned ráno pochlubí Frantovi, jak včera u Marie zabodoval. Pravda, trochu si to přibarví, aby se před kámošem blýskl. Franta bude jen koukat, jak daleko se Boris s Marií hned napoprvé dostal. A koukat bude ještě víc, jak Marie s Borisem vzápětí zamete.

Marie si bude držet Borise od těla a tvářit se, jako by se mezi nimi nic nestalo. Zmatený Boris nebude mít nejmenší tušení, jaká bije. Chodí tedy spolu, nebo ne? Při nejbližší příležitosti se na to Boris Marie zeptá, aby měl jasno. Kromě vztahových problémů bude Boris řešit i školu. Zatímco Libuška nechala výběr střední školy na Borisovi, Eliáš se bude snažit syna nasměrovat podle svých představ... Co Eliáš Borisovi doporučí? Proč si Eliáš došlápne na Libušku? Proč se Libuška nepohodne kvůli Borisovi s Liborem? Jak do vztahu Libora a Libušky zasáhne Karolína? A jak to má Boris s Marií?

Milada pečovatelkou Nyklové
en co Lumír naservíruje matce snídani, bude zle. Nyklová bude hned reklamovat, že jí z pekárny ani nedonese čerstvé pečivo. A nezůstane jen u toho. Nyklová synovi vyčiní i kvůli Miladě. Vůbec se jí nebude líbit, že Lumír nechal Miladu včera večer odejít. K její velké radosti se však Milada vzápětí objeví s čerstvým koláčem a ujištěním, že se o ni postará. Dokonce si kvůli tomu vezme v práci dovolenou. A aby měla Nyklová klid, slíbí jí, že dohlédne i na chod pekařství... Usmíří se Lumír s Miladou? Co Lumírovi doporučí Světlana? Jak si Milada povede v pekařství? Čím Miladu potěší Lumír? A čím Lumíra naopak ani trochu nepotěší jeho matka?

Přípravy na svatbu vrcholí
Ema s Evou budou pilně připravovat hromady chlebíčků na zítřek. Eva si chce svoji svatbu užít, a tak ji napadne, že by na ní mohla Ema něco zarecitovat. Ta se na to moc tvářit nebude, ale Eva ji nakonec přesvědčí. Na oplátku jí slíbí, že si bude moci po svatbě udělat barevný proužek ve vlasech. Zatímco s Emou bude Eva na všem domluvená, Mirek ji zaskočí zprávou, že na její svatbu nepřijde... Přesvědčí Eva s Emou Mirka, aby na svatbu přeci jen přišel? Čím dnes Eva s Emou rozhodí Anču? A kdo další se bez svatby Evy a Miloše na Prvního máje obejde?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 30.4.2014 - 2598. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz