Ulice 1.5.2014 - 2599. díl

Miloš bude před svatbou pekelně nervózní. Odnese to opět Ema, jež se na máminu svatbu namaluje. Miloš se do ní kvůli tomu hned pustí, ale Eva se dcery zastane. Samotná Ema Miloše umlčí svou šikovností. Jedině ona si totiž poradí s uzlem na jeho kravatě.

Bedřich s Ančou na tom budou o poznání lépe. Dokonce budou muset na ženicha a nevěstu před obřadem čekat. Toho využije Lumír. Okamžitě bude sondovat, jaký druh proslovu by si měl pro Evu a Miloše připravit... Co Bedřich s Ančou Lumírovi doporučí? Bude na mámině svatbě i Mirek? Jak dopadne následná svatební hostina? Proč budou mít Ema s Frantou z Anči a Bedřicha srandu?

Farář radí Lumírovi
Rozzářená Milada se bude ráno tvářit, jako by bylo všechno v nejlepším pořádku. Zato Lumír by měl rád ve věcech jasno. S Miladou se dohodne na dalším setkání s farářem Rybou. Miladu trochu zaskočí Lumírovy dnešní pracovní povinnosti. Lumír ji ale ujistí, že na schůzku s farářem si čas určitě udělá. Lumír bude v pasti. Vztah s Miladou by nejraději ukončil, jen nebude vědět jak. Milada totiž zase naprosto opanuje jeho prostor. Navíc na Lumíra začne tlačit také Miller. Kvůli kampani bude chtít, aby si to Lumír s Miladou jednou provždy vyřešil... Proč se Světlana nepohodne s Millerem? S čím se Miller svěří Lumírovi? Jakou lest na Miladu použije farář Ryba? Co páter doporučí Lumírovi? A čím Lumírovi zavaří jeho matka?

První máj Gábiny a Vaška
Matěj ctí tradice, a tak do Coolny vrazí s rozkvetlou větví, aby mu Bětka náhodou neuschla. Pusu od něj dostane i Gábina, která Bětce donese novou sukni. Zato Vašek vůbec nezaregistruje, co je za den. Kdyby ho Matěj o něco později taktně neupozornil, že je První máj, Gábina by se od něj polibku pod rozkvetlou větví asi hned tak nedočkala... Co ostatním navrhnou Matěj s Bětkou? Jakou nabídkou zaskočí Gábinu její otec? Jak na to zareaguje Vašek? A který z kluků políbí pod rozkvetlou větví Dominiku?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 1.5.2014 - 2599. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz