Ulice 6.5.2014 - 2602. díl

Osamělá Ivana překvapí Miriam slavnostně prostřeným stolem a připraveným obědem. Miriam zmíní, že na obědě byla již ve škole, ale okamžitě dodá, že si dala jen polévku. Jako by tušila, co ji u Ivany čeká.

Ivana si oddechne a okamžitě začne servírovat slovenskou specialitu. Miriam se pak svěří, že se jí stýská nejen po Mirince, ale i po Henrym. Miriam Ivaně doporučí, ať se Henrymu jednoduše ozve. Třeba ji vezme na milost... Dá Henry Ivaně šanci? Co všechno Ivanu trápí? Čím jí udělá radost Miriam? Jakými zprávami dnes Jarda překvapí Henryho? A proč bude u Hejlových dnes dusno právě kvůli Ivaně?

Souboj s Patrikem
Hynek se bude ráno hodně divit, když Adrianu nachytá ve fitku rozespalou a pod dekou na žíněnkách. Historce, že si jen trochu potřebovala narovnat záda, Hynek neuvěří. Na první pohled totiž bude zřejmé, že Adriana má nějaký problém. Ta se bude snažit Hynkovo podezření vehementně vyvrátit a raději se vrhne do úklidu. Také Monika si bude myslet, že Adriana lítá v nějakém maléru. Jednak ji zaskočí Adrianina vizáž, která bude mít k normálu hodně daleko. Navíc si všimne i obrovské modřiny na Adrianině ruce... Svěří se Adriana alespoň Monice? Jak dopadne bitka Eddieho a Patrika? Čím Patrik Adrianě pořádně nadrobí? Slítne Adriana zase do drog? Pomůže jí někdo?

Oldovo odmítnutí
Jitka by na zítřejší oslavu svých padesátin ráda pozvala také Oldu. Je jí stále blízký, přestože se s ním rozešla a o návratu k němu neuvažuje. Zatímco Simona ji bude chápat, Romanu tím hodně překvapí. Pro ni rozchodem vztah prostě končí. Jitka to tak jednoznačné ale nemá. Zato Olda se na to bude dívat podobně jako Romana. Pro Jitku sice kdysi plánoval originální dárek k jejímu jubileu, teď však o nějaké společné oslavy nestojí... Přesvědčí Jitka Oldu, aby na oslavu jejích narozenin přeci jen přišel? Co všechno čeká Oldu a Máru v nejbližších dnech? A jaké nečekané problémy bude Olda dnes večer řešit?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 6.5.2014 - 2602. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz