Ulice 8.5.2014 - 2604. díl

Jitka sice bude ráda, že se Olda na oslavě jejích narozenin zastavil, ale stále nebude moci uvěřit, že by se to mezi nimi jakžtakž srovnalo a oni spolu mohli opět normálně komunikovat. Spíš bude věřit, že Olda na oslavu přišel jen z povinnosti a celý čas tam protrpěl.

Olda Jitce její domněnku vzápětí vyvrátí svým dalším vstřícným gestem. Už ji nebude přehlížet jako dřív, naopak jí opětuje její pozdrav. Hynkovi včera neušlo, jak si Olda rozuměl s Petrou. Okamžitě na ni stočí řeč. Oldovi prozradí, že se Petra co nevidět zastaví ve fitku, aby jim s Dášou pomohla naplánovat dovolenou na míru. Oldovi zalichotí, že na Petru udělal dojem, ale tím to pro něj skončí. Vůbec si nepřipustí, že by o něj mohla mít zájem holka, která je jen o něco málo starší než jeho prvorozená dcera... Opravdu má Petra o Oldu zájem, nebo si z něj Hynek jen utahuje? S čím se Olda svěří Márovi? A jak jsou na tom Monika s Márou?

Milada kraluje v pekařství
Milada by byla ráda, kdyby se všechno vrátilo do starých kolejí. Přestože u Lumíra už zase i bydlí, spokojená není. Lumír si ji prostě drží od těla. Dokonce se nechytí ani na její svádění. S výmluvou na máti vedle v pokoji a doporučení faráře Ryby z ložnice raději rychle prchne. Milada však bude vytrvalá. Před Nyklovou bude i nadále demonstrovat svou starost o ni, Lumíra i rodinný podnik. Jenže Nyklová už bude mít jejího něžného teroru tak akorát dost. Aby Miladině péči unikla, oznámí jí, že se vrátí do pekařství. O tom ale Milada nebude chtít vůbec slyšet... Vzepře se Nyklová Miladě? Proč se bude Růža strachovat, že přijde o práci? A proč se chce Nyklová od Lumíra co nejdříve odstěhovat?

Patrik se mstí
Patrik se chce Adrianě pomstít. Coby Karel se opět vypraví za panem Peškem. Se zkroušeným výrazem mu oznámí, jakou má o Adrianu starost, protože znovu lítá v drogách. Okamžitě dodá, že ji chce zachránit, a požádá pana Peška o pomoc. Patrikova doporučení i rady budou znít naprosto logicky. Zpočátku nedůvěřivý Pešek mu nakonec všechno uvěří... Co všechno Patrik Vlastimilu Peškovi napovídá? Co mu poradí? Jak chce Adrianě zavařit? Podaří se mu? Komu Vlastimil Pešek uvěří? Jemu, nebo své vnučce? Může Adriana tuhle válku s Patrikem vyhrát?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 8.5.2014 - 2604. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz