Ulice 9.5.2014 - 2605. díl

Vlastimil Pešek se hned ráno vypraví za Oldou, aby se ho zeptal na vše, co ví o Patrikovi. Olda mu řekne jinými slovy to, co včera Adriana. Vlastimila Peška to na jednu stranu potěší, ale zároveň si začne dělat o vnučku ještě větší starost. Co když opravdu zase spadla do drog?

Olda Vlastimilu Peškovi je hypotézu hodně rychle vyvrátí. Ujistí ho, že Adriana je opravdu čistá. Současně ho ubezpečí, že mu ji pohlídá. Podle něj se Patrik v jejich domě již neukáže. Jenže Vlastimil Pešek by měl rád jistotu, že Patrik zmizí z Adrianina života úplně. Požádá proto Jardu, zda by mu i s chlapy trochu nepomohl… Jak si chce Vlastimil Pešek vyřídit s Patrikem účty? Vyjde mu jeho plán? A co děda doporučí skleslé Adrianě?

Spiknutí proti Miladě
Vilma Nyklová bude už zase kralovat ve svém pekařství. Hned ráno si dá kávičku s Růžou i Ančou, aby ten svůj návrat mezi lidi pořádně oslavila. Jenže Milada jí nedá pokoj ani tam. Jen co za Nyklovou přijde do pekařství, bude po pohodě. Nyklovou sjede jako malé děcko klidně i před jejími zaměstnankyněmi. Tím však Vilminy trable s Miládkou zdaleka nekončí. Nyklová zažije pořádný šok, až vejde do své kanceláře. Milada se stihla za tu krátkou dobu zabydlet i tam… Jak si Nyklová s Miladou poradí? Která z nich si v pekařství prosadí svou? Budou Růžiny obavy ze ztráty místa oprávněné? Proč se z Nyklové a Lumíra nakonec stanou spiklenci?

Mára žárlí?
Lukáš se zaraduje, když v Coolně konečně natrefí na Moniku. Okamžitě ji pozve na rande, jenže Monika mu bude muset dát košem kvůli rekonstrukci. Navíc si posteskne, že absolutně netuší, jaké baterie by si měla z katalogu vybrat, aby zbytečně neutrácela. Lukáš jí okamžitě nabídne pomoc. Pohled na ty dva nepříjemně zaskočí Máru, jenž přijde do Coolny kvůli rekonstrukci. Také Lukáše překvapí, že právě Mára Monice s rekonstrukcí pomáhá… Co na Lukáše řekne Olda? Jak to teď spolu mají Monika a Mára? Žárlí snad Mára?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 9.5.2014 - 2605. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz