Ulice 12.5.2014 - 2606. díl

Milada bude i nadále zdárně unikat rozhovoru s Lumírem. Dnes odejde do práce daleko dříve, než Nyklová s Lumírem vstanou. Přitom bude nad slunce jasné, že jednou si to s Lumírem prostě vyříkat musí.

Zatímco Nyklová by byla ráda, kdyby se přeci jen usmířili, Lumír bude mít jasno. Chce, aby Milada z jeho bytu odešla, pro něj to skončilo. Ovšem jak to říct Miladě, aby jí neublížil? Pavel Miller Lumírovi doporučí, aby jednal hlavně rychle – už kvůli kampani. Milada však bude i tentokrát o krok napřed a Lumírovi předvede, jaká šťastná rodinka by mohli být... Jak vnímá Pavel Miller své soukromí se Světlanou? Přesvědčí Milada Lumíra, že spolu mají ještě šanci? Na čem se ti dva dohodnou?

Obsílka pro Ivanu
Jarda se bude ráno činit. Dokonce stihne zajít i pro čerstvé pečivo k Nyklové a vyzvednout poštu ze schránky. Mezi korespondencí bude i zpráva pro Ivanu, že si má na poště vyzvednout doporučený dopis. Miriam okamžitě napadne, že je to obsílka od soudu. Jardovi slíbí, že výzvu Ivaně ještě dnes předá, ale radost z toho mít nebude. Jen co se Ivana začala dostávat z nejhoršího, minulost ji opět dostihne... Jaké zprávy se Ivana dozví? Jakým přáním zaskočí Ivana Henryho? A čím Miriam doslova vyrazí dech Jardovi? Proč mu bude dokonce i lhát?

Rande s Lukášem
Monika bude nadšená z rekonstrukce v Coolně. Jen co se Mára v baru objeví, hned mu za skvěle odvedenou práci poděkuje. Také by mu za tu dřinu ráda zaplatila, ale Mára si od ní peníze nevezme. Svou pomoc vnímá jako splátku dluhu, který vůči Coolně má. Z Coolny pak Mára zamíří za Michalem, aby s ním probral, jak se co nejlépe představit personálním manažerům v lodní společnosti... Co všechno Michal Márovi poradí? Přijme Monika Lukášovo pozvání na rande? Co mu prozradí ze svého života? Na čem se spolu domluví? A jaké kouzlo si připraví Oldův Jakub pro tátu tentokrát?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 12.5.2014 - 2606. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz