Ulice 14.5.2014 - 2608. díl

Vašek se dnes celé dopoledne staral o nemocného Šímu, protože Gábina musela být v práci. Sám by se však potřeboval naplno soustředit na školu a připravovat na bakalářky. Jenže to se Šímou nebude možné, protože mrňous mu zase začne dělat naschvály.

Vaškovi se dost uleví, když Gábina dorazí z práce. O tom, že by strávili společné odpoledne, nebude chtít Vašek ani slyšet. Okamžitě se sbalí a vystřelí ven rozdýchat Šímovo hlídání... V jaké průšvihu lítá Matěj? Proč z toho bude mít škodolibou radost Tereza? Jaké spiknutí Vašek domluví, aby Matějovi pomohl? Čím Vašek vykolejí Gábinu? A jak se k problémům Gábiny postaví Hynek?

Skončí schůzky Miriam a Kadlece?
Jarda se mámě postará o pořádné překvapení. Do práce odejde daleko dříve než obvykle, aby se odpoledne mohl sám postarat o Mirinku. Včera mu prý došlo, jak moc mámu vytěžují a že vlastně nemá žádné soukromí. Proto jí dnes nařídí relaxovat a zároveň ji požádá, aby mu příště dala vědět, kdykoliv si od nich bude chtít odpočinout. Miriam mu poděkuje hejlovským humorem. Současně přizná, že i ona včera k něčemu dospěla. Připustí, že redakci textu majora Kadlece měla odmítnout. Ve škole pak Kadlecovi zavolá, aby si s ním domluvila schůzku... Přestane Miriam majoru Kadlecovi pomáhat s jeho rukopisem? Co všechno jí na sebe kriminalista prozradí? K čemu se Miriam přizná Boženka Puklická? A jak dopadne dámská jízda u Ivany?

Rozchod, nebo usmíření Milady a Lumíra?
Imagemaker Jasný bude pokračovat ve školení Lumíra. Ovšem ani tentokrát nebude Lumír reagovat tak, jak by si Jasný představoval. Lumír mu dokonce potvrdí, že ho nudí. On by teď totiž potřeboval úplně jiné rady, než jakými ho Jasný zásobuje. Lumír netuší, jak se rozejít se ženou, která si ho chce vzít. Jasný mu ihned doporučí, aby se obrátil na jiného odborníka. To ale bude pro Lumíra poslední kapka. Milého poradce setře tak, že ten se nezmůže na slovo. Jak Lumír, tak i Milada tuší, že tento večer pro ně bude rozhodující. A Milada ani tentokrát nenechá nic náhodě... Přesvědčí Milada Lumíra, aby spolu zůstali? Dají se ti dva znovu dohromady? Podlehne Lumír jejím svodům, nebo se s ní naopak definitivně rozejde?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 14.5.2014 - 2608. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz