Ulice 21.5.2014 - 2613. díl

Adriana se bude překonávat. Dopoledne se vrátí z neobvyklého nákupu a hned se pustí do vaření. Pravda, ani příprava pokrmu neproběhne zcela standardním způsobem, protože místo Adrianiny oblíbené zeleniny přistane na kuchyňském stole maso. A to si bude žádat i zvláštní opatření, aby Adriana tento pro ni nadlidský úkol vůbec zvládla.

Když bude vše hotovo, zanese Adriana do Coolny malý dárek pro Eddieho. Monika už bude vůči ní o poznání vstřícnější. Dokonce ji nabídne, aby na Eddieho v Coolně počkala. To však Adriana odmítne. K velkému Matějovu údivu z Coolny doslova prchne... Kam bude mít Adriana tak naspěch? Dá jí Eddie ještě jednu šanci? Proč se kvůli němu Adriana dokonce i zraní? Ocení Eddie její oběť, nebo bude zbytečná?

Eliáš si diktuje podmínky
Borisovi bude ráno o něco lépe, ale Libor mu i tak nařídí přísnou dietu a klid na lůžku. Boris tentokrát nebude ani moc protestovat, protože střeva se mu vzbouří i po suchém rohlíku ke snídani. Libor se ještě před cestou do práce zeptá Libušky na Eliáše. Ta pro něj bude mít dobré zprávy. Po obědě se Eliáš zastaví u ní v krámku. Sama z toho však nebude ani trochu nadšená. Boris by měl sice ležet, jenže dnes se u něj dveře pomalu netrhnou. Hned dopoledne ho bez ohlášení přepadne Marie, která se kvůli němu vykašle na školu. Zaskočený Boris před ní bude jen horko těžko maskovat své střevní potíže... Prokoukne ho Marie? Proč se za ním zastaví? Na čí stranu se v bitvě o Adama postaví Eliáš? Jaké podmínky si začne diktovat? A proč se právě kvůli Eliášovi poprvé pořádně chytnou Libuška s Liborem?

Parťáci Lumír a Simona
Lumír si bude doma užívat slastného klidu a pohody. Nikdo ho nebude komandovat, zase si bude moct dělat, co chce. Třeba si dát ke snídani to, na co má zrovna chuť, a ještě si u toho číst noviny. Ovšem tahle svoboda bude mít i své stinné stránky. Jednou z nich bude trochu zanedbaný šatník. Lumír ale bude odhodlán postarat se o sebe sám. Denisu proto požádá o jehlu a nit, aby si sám přišil knoflík od košile. Denisinu nabídku pomoci Lumír srdnatě odmítne... Proč Lumír nepřijme pomoc od Denisy? Co sám zaručeně nezvládne? A v čem všem dokáže Miladu zastoupit Simona?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 21.5.2014 - 2613. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz