Ulice 27.5.2014 - 2617. díl

Bulvár nebude Lumíra šetřit ani dnes. Ze Simony udělá jeho novou přítelkyni, navíc rozmázne i Lumírův nedávný rozchod s bývalou partnerkou. Už to bude pro Nyklovou ažaž. Migašová ji však dorazí nejnovějšími drby, jež o Lumírovi roztrušuje Urbanová. Prý se na ni nedávno zuřivě sápal. Nyklovou to tak rozruší, že bude muset zasáhnout Růža.

Rušno dnes bude i v salonu, kam dorazí na foukanou Milada. Bude se tvářit tak zničeně, že se jí Romana zeptá, co se stalo. Milada se nenechá do vyprávění dvakrát pobízet. Všem v salonu se svěří, jak moc jí její bývalý partner ublížil. A samozřejmě nevynechá ani podrobnosti... Proč si Simona s Miladou vjedou do vlasů? Co všechno se dnes donese Lumírovi? Bude Simonino varování na místě? A u koho bude zoufalý Lumír hledat oporu?

Adriana utrácí a šokuje
Eddiemu se ráno naskytne žalostný pohled na jeho vypraný a vyždímaný baloňák. Bude mu jasné, že kabát to má za sebou. Adriana se ještě bude snažit oblíbený kousek Eddieho šatníku zachránit, ovšem marně. Navrhne proto Eddiemu, že spolu zajdou koupit jiný. Ten to však rezolutně zamítne. Už jednou spolu byli nakupovat, a nedopadlo to právě nejlépe. Adriana se ale nedá. Tehdy ještě chtěla Eddieho předělávat. Teď ho má ráda takového, jaký je. Po tomhle vyznání Eddie změní názor. S Adrianou do jejího oblíbeného sekáče přeci jen vyrazí... Jak dopadnou společné nákupy Adriany a Eddieho tentokrát? Čím Adriana vyrazí dech Monice? Proč bude na Adrianu znovu nasazovat Hynek? Jakého brouka do hlavy mu nasadí právě Monika?

Gábininy naděje
Gábina konečně našla byt, který by jim s Vaškem a Šímou mohl vyhovovat. Navíc ji potěší i Vašek telefonátem, že už je na cestě do Prahy. Tereza Gábině okamžitě doporučí, aby se šli na vyhlédnutý byt co nejdříve podívat. Jenže Gábina začne váhat. Peníze, které Vaškovi půjčili rodiče, jim na kauci bohužel stačit nebudou... Zadluží se kvůli Vaškovi a novému bydlení i Gábina? Je krize mezi Vaškem a Gábinou zažehnána?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 27.5.2014 - 2617. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz