Ulice 29.5.2014 - 2619. díl

Vynervovaná Gábina si oddechne, když se Vašek ráno konečně ukáže doma. Přizná mu, že už měla strach, jestli se mu něco nestalo. Kromě toho i celou noc přemýšlela, jak to udělat, aby je každodenní povinnosti tolik neválcovaly a oni měli čas i sami na sebe. Řešením by podle ní bylo více zapojit babičky.

Vašek Gábininu snahu tentokrát neocení. I on přemýšlel celou noc a dospěl k tomu, že už jsou každý někde jinde. Zaskočené Gábině navrhne rozchod. Pro tu to bude jako blesk z čistého nebe... Jak je možné, že se s ní chce rozejít, když ještě včera spolu plánovali stěhování do většího bytu? Opravdu se Vašek s Gábinou rozejdou, nebo spolu zvládnou i tuhle krizi? Jak do dění mezi nimi zasáhne Mastný? Co všechno mu Vašek přizná?

Moničino vyznání
Monika se hned po příchodu do Coolny bude zajímat, jestli se tam náhodou nestavoval Mára. Dominičina záporná odpověď ji vlastně potěší, protože to bude znamenat, že ho neprošvihla. Jenže Mára bude mít tolik zařizování kvůli svému zítřejšímu odjezdu, že Coolnu úplně vytěsní. Zato zajde ráno za Oldou, aby ho poprosil o jednu laskavost. Jen co se spolu domluví, Mára bude spěchat dál… Co všechno dnes musí Mára stihnout? Co na něj ušije Romana? Vyjde Monice její trik a bude s Márou konečně aspoň chvíli o samotě? Proč se s ním chce rozloučit beze svědků?

Zpráva od Kadlece
Miriam Hejlová bude jak na trní. Ve škole bude každou chvíli kontrolovat svou e-mailovou schránku, jestli jí tam nepřistála nějaká nová pošta. Ale ta, na kterou bude tak netrpělivě čekat, stále ne a ne přijít. Moc ji nepotěší ani Boženka Puklická, která připustí, že některé zprávy se na internetu i zatoulají. Samozřejmě jí to nedá a Miriam se okamžitě zeptá, jaký důležitý e-mail vlastně čeká… Řekne Miriam Božence pravdu? Je za její nervozitou muž, jak si bude myslet Ivana? Co Miriam přiměje k tomu, že dnes zavolá majoru Kadlecovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 29.5.2014 - 2619. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz