Ulice 5.6.2014 - 2624. díl

Libor stále nebude moci uvěřit, že Mikimu je dnes osmnáct. Nad jeho starými fotografiemi si uvědomí, jak ten čas rychle letí. Zároveň bude mít obavy, aby ho Miki úplně nevyloučil ze svého života, když už je dospělý a samostatný. Libuška mu ale podobné myšlenky hned vyžene z hlavy.

Miki s ním již sice nebydlí, ale na rodině mu stále záleží. Liborovi tím opět zvedne náladu. Jenže úsměv na rtu mu moc dlouho nevydrží. Karolína mu totiž opět zkříží jeho plány… Co si Karolína vymyslí na Libora tentokrát? Jaká bude Mikiho oslava osmnáctin v Coolně? Kdo všechno na ni přijde? A čím si Libuška dost zavaří?

Millerova strategie
Lumír si nebude moci vynachválit včerejší večer. Koncert v Rudolfinu si se Světlanou opravdu užil, pak si i pochutnal u Michala. A dokonce od něj dostal výslužku – zbytek výborné kachny, kterou pro ně včera připravil. Miller se hned bude zajímat, jestli za to Michal něco chtěl. Zaskočenému Lumírovi pak vysvětlí, že Michal v hospodě prodělává. Lumír okamžitě nabídne svou pomoc, ovšem podle Millera to nebude třeba. On už má plán, jak Michalovu hospodu dostat z červených čísel… Jakou strategii Miller pro bratra vymyslí? Bude s ní Michal souhlasit? Proč si bude Nyklová myslet, že mezi Lumírem a Světlanou by mohlo něco být? Koho by si po Lumírově boku představovala Světlana? A proč se právě kvůli Světlaně chytnou Lumír s Millerem?

Petřino mlčení
Olda bude v práci dost mrzutý. Důvod bude prostý – žádné zprávy od Petry. Podle něj to bude znamenat jediné. Petra si s ním jen užila, teď pro ni již neexistuje. Hynek se bude snažit jeho chmury rozehnat, ovšem marně. To Dáša bude přeci jen o trochu úspěšnější. Na Petru Oldovi prozradí pár věcí, které by o ní měl rozhodně vědět… Opravdu pustila Petra Oldu k vodě? Jak to má Petra se vztahy? A jaké novinky bude mít pro tátu Monika?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 5.6.2014 - 2624. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz