Ulice 10.6.2014 - 2627. díl

Boris nebude mít pro Eliáše dobré zprávy. Celý červenec bude ve Francii u babičky a dědy, takže s tátou může vyrazit na cesty po Německu až v srpnu. Tím Eliášovi dost zkříží plány, protože v srpnu by měl být v práci.

Boris se nebude tvářit ani na to, že by pro něj Eliáš do Francie přijel o něco dříve. Chce si užít celou rodinu včetně They, kterou už dlouho neviděl. Eliáš to na něj bude tak dlouho zkoušet, až Boris kývne na to, že se táta rovnou domluví s mámou, jak to o prázdninách udělají. Eliáš s tím nebude otálet. Za Libuškou se vypraví hned... Vyjde Libuška Eliášovi vstříc? Proč začne Eliáš běsnit tak, že z něj bude mít Libuška strach? Zmlátí ji jako kdysi? Přizná Libuška Liborovi a pak i Borisovi, co se stalo?

Adrianiny novoty ve fitku
Adriana si ve fitku po úklidu zase trochu zacvičí. Tentokrát ale zapomene sledovat čas, a tak ji při tanečním cvičení nachytají Hynek s klientkou. Zatímco Hynek bude dost kyselý, klientku Adriana nadchne. Něco takového by brala, jenže v okolí žádné podobné cvičení není. A ona nemá čas dojíždět jinam. Pro Adrianu to bude obrovský impuls. Tento druh cvičení by se dal v Oldově fitku přeci v pohodě realizovat. Eddie její myšlenku dotáhne ještě dál. Napadne ho, že by cvičení pro ženy mohla vést samotná Adriana... Co na tenhle nápad poví Olda? Rozšíří ve fitku své služby? Netroufá si Adriana přeci jen příliš?

Jarda u soudu s Ivanou
Miriam se i dnes bude chystat podpořit Ivanu u soudu. Jardovi to nepůjde na rozum, protože máma kvůli soudu dokonce odejde i dříve ze školy. A to byly doby, kdy Ivanu moc nemusela. Miriam ho ujistí, že v tom Ivanu prostě nenechá. Jardovi moc nepřidá ani vyprávění Bedřicha, jak prožíval soud kdysi on. Své odpovědnosti se nezříkal, ale i tak to pro něj bylo tehdy peklo. Jardovi to nakonec nedá. Všeho nechá a rozjede se k soudu. Odpustí Jarda konečně Ivaně, nebo jí chce ještě více naložit? Jak dnešní soudní jednání dopadne? Zvládne ho Ivana lépe než včera? Padne dnes i rozsudek? Půjde Ivana do vězení ještě před prázdninami?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 10.6.2014 - 2627. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz