Ulice 11.6.2014 - 2628. díl

Libušce se po incidentu s agresivním Eliášem vrátí její noční můry. Libor by byl rád, kdyby dnes zůstala doma, ale Libuška se nemíní před Eliášem skrývat. Naopak. Je rozhodnutá se mu postavit, nenechat se zahnat do kouta.

Vzápětí Libušku zaskočí Boris prosbou, zda by se u Domských nepřimluvila, aby Marii pustili spolu s ním do Německa. Ujistí ji, že je to nápad Eliáše, jenž dokonce souhlasí i se srpnovým termínem jejich společné dovolené. V Liborovi to opět bude vřít. Eliášových manipulací má plné zuby. Aniž by Libušce cokoliv řekl, začne konat. S Eliášem si vyřídí účty pěkně po chlapsku, aby ho odkázal do patřičných mezí. Eliáš, nebo Libor? Kdo v téhle bitvě bude mít navrch? Podaří se Liborovi ochránit Libušku před Eliášem? Stáhne se Eliáš zpět, nebo to Liborovi vrátí i s úroky? A proč se Eliáš sejde s Karolínou?

Adriana obviněna z krádeží ve fitku
Adriana dnes překvapí Eddieho speciálním obědem. Tentokrát to nebude žádná zelenina ani jiná vegetariánská vychytávka, ale poctivý gulášek. Eddie se bude rozplývat blahem. O něčem takovém se mu u Adriany ani nesnilo. Po obědě pak spolu vyrazí do Eddieho doupěte. Pro Adrianu to bude dost otřesný zážitek. Jak v něčem takovém může Eddie žít? Co Adrianu u Eddieho čeká? Co mu navrhne? Proč se ti dva nepohodnou? Opravdu Adriana krade, jak si myslí Hynek? Bude mít proti ní důkaz?

Ivana znovu ožívá
Ivaně se opět vrací její energie. Je to hlavně díky Mirince, se kterou dnes stráví celé odpoledne. Pro Miriam bude mít Ivana novinku. Vzali ji zpět do práce, zase bude uklízet. Na rozdíl od ní Miriam žádné dobré zprávy mít nebude, alespoň co se týká majora Kadlece. Od jejich poslední schůzky na letišti se neviděli, dokonce si ani nevolali. Pro Ivanu to bude naprosto nepochopitelné. Chce snad Miriam o majora Kadlece přijít? Co Ivana Miriam doporučí? Jaké perné chvilky připraví Miriam Jardovi a Ivaně? A proč si bude Jarda z mámy utahovat kvůli zítřejšímu večeru? Co Miriam plánuje? A jaká akce Jardu čeká za necelé dva týdny?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 11.6.2014 - 2628. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz