Ulice 13.6.2014 - 2630. díl

Miriam bude mít ráno tak vynikající náladu, že si toho Jarda hned všimne. Automaticky to přičte včerejšku, aniž by tušil, co všechno se odehrálo. Miriam se mu samozřejmě nepochlubí, s kým a jak večer nakonec strávila.

Boženka Puklická bude ve škole jedno velké ucho. Ráda by z Miriam vytáhla detaily její schůzky s majorem Kadlecem, ale Miriam se jí tentokrát nesvěří. Dokonce ji požádá, aby nic neříkala ani Ivaně… Bude z Miriam a majora Kadlece nový pár Ulice? Jak Miriam jejich vztah vnímá? Čím ji major nechtěně zasáhne? Co všechno Miriam nakonec přizná Ivaně? Co pro Miriam vymyslí Jarda? A před čím bude Miriam varovat Terezu?

Hynek si vyřizuje účty
Dáša se bude těšit na společný víkend s Hynkem, ale ten ji zklame. Bere si Šímu už dnes odpoledne, aby trochu pomohl Gábině. S tím Dáša nepočítala. Navíc padne i varianta, že by si s Hynkem víkend o den prodloužili a byli jen spolu. Šíma má totiž v pondělí maškarní ples. A to si Hynek nechce nechat ujít. Pozve i Dášu, ale ta se podobné akci ráda vyhne. S Hynkem se domluví, že ho ve fitku večer vyzvedne a něco podniknou i se Šímou. Jenže k tomu už nedojde… Co se stane mezi Hynkem a Dášou? Proč spolu večer nebudou? Jak dopadne Hynkovo vyřizování si účtů s Vaškem? A proč se dnes Hynek chytí i s Gábinou?

Půjde Miller proti Lumírovi?
Mezi Millerem a Lumírem bude takové dusno, že si toho okamžitě všimne Světlana. Ráda by věděla, co se děje, ale Lumír jí tentokrát nic neřekne. Jen ji ujistí, že se to na jejich spolupráci nepodepíše. Sám tomu ale moc věřit nebude. A ani Miller se nebude tvářit příliš nadšeně, když později dostane pro Lumíra pozvánku na raut s podnikateli a vlivnými lidmi… Dojede Lumír na své city ke Světlaně? K čemu se přizná Simoně? Jak to spolu ti dva mají? A čím se dnes Lumír blýskne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 13.6.2014 - 2630. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz