Ulice 16.6.2014 - 2631. díl

Gábina bude ráno jen zářit. Tereze se zajde pochlubit, že má další semestr hotový. Tereza přidá ke gratulacím i jedno velké varování. Před Matějem nyní není radno školu zmiňovat. Za týden má státnice, a tak kolem něj s Bětkou chodí po špičkách. Vyšiluje naprosto stejně jako ony před rokem, přestože se jim tehdy posmíval a tvářil se, jak je nad věcí.

Gábině to nedá a zeptá se Terezy na Vaška. Přizná, že neměla odvahu mu zavolat. Před Matějem a Bětkou se však bude tvářit, že rozchod s Vaškem zvládá. Dokonce mu vzkáže po Matějovi, že mu drží palce, aby státnice udělal. Těžkou hlavu bude mít spíš z dalšího setkání s Hynkem na Šímově maškarním. A Hynek ji překvapí i tentokrát… Chce se snad Hynek ke Gábině vrátit? Vzala by ho Gábina zpět? Nebo stále doufá, že se k ní vrátí Vašek? Najde konečně odvahu mu zavolat? A jak to má Hynek po víkendu s Dášou? Udobří se?

Raut u Michala
Miller si bude i nadále držet Lumíra pořádně od těla. Lumír to rozčísne jako první a omluví se mu. Miller omluvu přijme, ale stále bude dost odtažitý. Rozhodně nebude chtít téma Světlana dál rozpitvávat. Lumíra striktně upozorní, že by se měl naučit oddělovat soukromí od práce, a rovnou přejde k dalšímu bodu jejich schůzky. Lumíra pozve na dnešní raut, který u Michala pořádá jeho známý z Bruselu. Lumír slíbí, že přijde, ale moc nadšený z toho nebude. Také pro Světlanu bude dnešní akce spíš nepříjemnou povinností… Jakou partyzánštinu si ti dva vymyslí? Čím zabodují u štamgastů? Co Světlana přizná Lumírovi? A jak půjde společný byznys bratrům Millerovým?

Jak to bude dál s kapelou?
Akademie se kvapem blíží, jenže nad vystoupením Frantovy a Borisovy kapely visí stále velký otazník. Viki se s nimi nebaví, všechny zkoušky bojkotuje, Frantovi se od jejich rozchodu spíš vyhýbá. Franta se pochlapí a slíbí, že s Viki ještě promluví. Zkušenější Bedřich mu však doporučí, aby to nechal raději na Marii… Jaké řešení navrhne Boris? Co na to řeknou ostatní členové kapely? Čím Bedřich potěší Emu? A podaří se Emě povzbudit skleslého bráchu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 16.6.2014 - 2631. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz